Garasjeportåpnere

Komfort og sikkerhet for ditt hjem

Hvem liker vel å komme seg ut av bilen i vind og vær eller midt på natten bare for å åpne garasjen. Med en Hörmann garasjeportåpner har du alltid "fri tilgang", fordi du åpner garasjeporten og inngangsporten fra bilen – raskt, komfortabelt og trygt via håndsenderen. Med den komfortable og raske SupraMatic, det billige ProMatic og ProMatic-batteriet, portåpnere for garasjer uten strømforsyning, tilbyr Hörmann innovativ portåpnerteknlogi.

Radiosystemet BiSecur følger med alle garasjeportåpnere som standard. Hörmann innovative trådløse system BiSecur med statusforespørsel overbeviser med enestående komfort- og sikkerhetsfunksjoner samt håndsender med eksklusiv design og høyglanspolert overflate.

Med den valgfrie Hörmann BiSecur Gateway kan du enkelt styre Hörmann-garasje og inngangsportåpneren, Hörmann inngangsdør * og andre enheter via smarttelefon eller nettbrett. Dessuten kan du også vise portposisjonen på garasjeport- og grindåpneren og om ytterdøren* er låst mens du er på farten.

*med spesialutstyr"

SupraMatic

Denne kombinasjonen av hastighet og komfort vil fascinere deg. Porten åpner seg raskere, og du kan kjøre rett inn i garasjen. Du behøver ikke lenger gi avkall på komfortfunksjoner, som f.eks. den ekstra åpningshøyden for å lufte garasjen, og portåpnerbelysningen som kan slås på og av med håndsenderen. Portåpnerdekselet av børstet aluminium gir SupraMatic dessuten et meget elegant utseende.

ProMatic

ProMatic garasjeportåpnere er utstyrt med den veltestede Hörmann-teknologien – som alle førsteklasses portåpnere fra Hörmann. Dette garanterer pålitelig funksjon til en attraktiv pris. Heller ikke for garasjer uten strømtilkobling må du avstå fra portåpnerkomfort. ProMatic Akku gjør dette mulig. Den er lett å transportere og kan lades opp på noen få timer, særdeles praktisk via solcelle-panalet, som leveres som eksra utstyr.

Sammenligning av våre produkter

Kategorier/produkttype SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Akku
Unike applikasjoner for treporter og inngangsdører for garasjer uten strømtilgang
Sykluser per dag/time 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
Toppkraft 800 N 1000 N 750 N 400 N
Åpningshastighet maks. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
Portbredde maks. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
Portflate maks. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
Standardutstyr
 • komfortabel avlesing av portposisjon
 • rask døråpning
 • ekstra åpningshøyde
 • separat utskiftbar halogenbelysning
 • separat utskiftbar LED-belysning*
 • enkel programmering
 • mekanisk innbruddssikring
 • BiSecur-radiosystem**
 • komfortabel avlesing av portposisjonen
 • rask døråpner
 • ekstra åpningshøyde
 • separat utskiftbar halogenbelysning
 • separat utskiftbar LED-belysning*
 • enkel programmering
 • fotocelle
 • mekanisk innbruddssikring
 • BiSecur-radiosystem**
 • komfortabel avlesing av portposisjonen
 • ekstra åpningshøyde
 • mekanisk innbruddssikring
 • BiSecur-radiosystem**
 • mekanisk innbruddssikring
 • BiSecur-radiosystem**

Gode grunner til å velge garasjeportåpnere fra Hörmann

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Smart app-betjening

Smart app-betjening

Bruk smarttelefonen rett og slett som håndsender. Med den nye Hörmann BlueSecur-appen kan du enkelt styre garasjeporten eller ytterdøren via Bluetooth**. Og for dine familiemedlemmer, kan du bare overføre ytterligere brukerrettigheter*** permanent eller tidsbegrenset til smarttelefonene deres. På den måten har alle i familien sin egen «port- og døråpner» alltid tilgjengelig på smarttelefonen.


** i forbindelse med intern eller ekstern Hörmann Bluetooth-mottaker
*** Ev. er det nødvendig med tilleggskjøp (i app-kjøp) i App Store eller Google Play butikk

Sikker

Sikker

Ubudne gjester har ingen sjanse på automatiske garasjeporter fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker oppskyvingssikringen automatisk inn i enden på portens føringsskinne. Porten blir straks fastlåst og beskyttet mot innbrudd. Denne portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.

Pålitelig

Pålitelig

Den pålitelige automatiske utkoblingen stopper porten sikkert ved uventede hindringer. For enda bedre sikkerhet anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring.

Porten åpnes jevnt og stille med mykstart og mykstopp. Start- og stoppfasene kan innstilles individuelt for garasjeporten. Dette skåner garasjeporten, og du vil ha glede av den i lang tid.

Turborask

Turborask

Rask og sikker bruk med SupraMatic-portåpner i kombinasjon med din Hörmann garasje-leddport. Åpningshastigheten inntil maks. 25 cm/s betyr mer sikkerhet og mindre stress ved sterkt trafikkerte garasje-innkjørsler. Sammenlign SupraMatics åpningshastighet med andre portåpnere.

Sertifisert

Sertifisert

Garasjeportåpnere fra Hörmann er optimalt tilpasset leddportene fra Hörmann, og testet og sertifisert av uavhengige testinstitutter iht. TTZ-retningslinjen "Innbruddssikring for garasjeporter".

Våre forhandlere

Bruk vårt forhandlersøk til å finne en autorisert Hörmann-forhandler i nærheten av deg.

Gå til forhandlersøk

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Garasjeportåpnere - betryggende sikre

Automatisk garasjeventilasjon - Klimasensorer HKSI + HKSA