Døråpner for innerdører

For en barrierefri og komfortabel bolig

Med portåpneren Hörmann PortaMatic kan du enkelt åpne og lukke dine tre- og ståldørdører automatisk ved hjelp av en håndsender eller trykknapp. Enten du er fysisk begrenset eller bare vil ha mer komfort? Denne teknikken vil gjøre livet ditt enklere. Døråpnere PortaMatic overbeviser ikke bare med mange funksjoner og justeringsalternativer, men også med et minimalt strømforbruk. I tillegg er PortaMatic opptil 25 % billigere enn sammenlignbare dørstasjoner.

PortaMatic var lenge den eneste dørstasjonen som ble testet og godkjent a det tyske samfunnet for gerontologi (GGT). Det oppfyller forventningene til generasjonen 50 pluss når det gjelder komfort, kvalitet og estetikk.

Alderstilpasset bolig

Vil du være mobil til tross for fysiske begrensninger? PortaMatic portåpner for innderfører gir deg et livskvalitet ved å hjelpe deg med å bevege deg rundt i rommene uten hjelp.

Bo komfortabelt

Bære hele skuffer, tunge drikkekasser eller shopping uten problemer gjennom huset ditt i fremtiden. Selv om du ikke har behov for PortaMatic døråpnere av helsehensyn, vil du ikke gå glipp av denne komforten.

Arbeid barrierefri

Barrierefri arbeid har allerede høy prioritet i dag og vil bli enda viktigere i fremtiden. Det høye sikkerhetsnivået som tilbys med lavt energiforbruk, gjør PortaMatic til den ideelle dørstasjonen til f.eks. kontorer, sykehus, laboratorier og medisinsk praksis. *

*For visse brukergrupper, slik som eldre eller trengende mennesker og små barn må bruk av stasjonen kontrolleres.

Betjen dørene hygenisk

Ved romdørene i medisinsk praksis eller sanitærromdører i kontorbygninger er risikoen for infeksjon blant ansatte og pasienter spesielt høy.
PortaMatic døråpneren i kombinasjon med en kontaktbryter beskytter deg pålitelig mot bakterier, noe som gir deg en trygg følelse.

Gode grunner for Hörmann innerdøråpner

Sikker dørdrift

Sikker dørdrift

Sikkerhet og komfort er uadskillelige hos Hörmann. Våre PortaMatic portåpnere åpner og lukker døren din med myk start og myk stopp, noe som gjør det veldig stille. Dørbevegelsene utføres med svært liten kraft og gir deg dermed en høy grad av sikkerhet. Selv en lett berøring av døren stopper bevegelsen umiddelbart.

Moderne, trådløst system

Moderne, trådløst system

For deg fortsetter vi å tenke hvor andre lenge har stoppet. Med vårt innovative BiSecur-radiosystem kan du betjene stasjonen trygt via håndsender eller trådløse innvendige sensorer, og du kan også spørre om døren er åpen eller lukket*. Så du trenger ikke å løpe over hele huset for å kontrollere dine innerdører.

Og fordi vi alltid holder øye med komforten, kan du ikke bare åpne og lukke dørene med din håndsender eller trådløs innendørs trykknapp, men også bruke den integrerte LED-belysningen.

*med håndsender HS 5 BS eller trådløs intern trykknapp FIT 5 BS
Enkel montering, enkel tilkopling

Enkel montering, enkel tilkopling

PortaMatic gjør garantert livet enklere. Monteringen er veldig enkel. Motoren er montert over døren eller på karmen. Glideskinnen kan enkelt limes til dørbladet og kan fjernes uten å etterlate noen rester om nødvendig. Dette er spesielt fordelaktig for utleieboliger eller glatte glassdører.

PortaMatic er enkelt koblet til i en stikkontakt. Og for å sikre at dette fungerer jevnt, er kablene til motorene våre 3 m lange. Selvfølgelig kan din Hörmann-partner også installere denne motoren profesjonelt for deg.
Optiske og akustiske komfortfunksjoner

Optiske og akustiske komfortfunksjoner

Den ekstra komforten og sikkerheten gjør forskjellen, tror vi. Det er derfor vi har utstyrt PortaMatic døråpner med noen nyttige tilleggsfunksjoner. For eksempel viset et akustisk signal og den integrerte LED-belysningen åpning og lukking av døren før døren beveger seg.

I tillegg sørger belysningen for et trygt utseende i hele gjennomgangsområde, spesielt i mørket og i dårlig opplyste inngangsdører.

Våre forhandlere

Bruk vårt forhandlersøk til å finne en autorisert Hörmann-forhandler i nærheten av deg.

Gå til forhandlersøk

Kataloger
Videoer

Døråpner PortaMatic