Garasje-leddporter

Åpne opp for mange fordeler

Leddportene åpnes loddrett og legges plassbesparende under taket. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. Garasje-leddporter kan monteres i alle garasjeåpninger og gir opptil 14 cm mer gjennomkjøringsbredde enn vippeporter. I tilllegg har de optimal tetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.

Garasje-leddporter er testet og sertifisert iht. de høye sikkerhetskravene i den europeiske standarden 13241-1. Du kan sjekke om din gamle garasjeport oppfyller gjeldene EU sikkerhetsstandarder medsikkerhetssjekklisten.

Akkurat nå får du spesialpris på disse Hörmann produktene. (Kopie 1)

Benytt deg av dette tilbudet og skaff deg en kvalitets port, fra Europas ledende produsent av porter »

Velg riktig porttype

Du har valget: Med den isolerte garasje-leddporte LPU 67 Thermo og LPU 42 kan du regn medutmerket eller veldig god varmeisolering. Og utover dette  økes stabiliteten og glattheten. Den uislerte garasje-leddportene LTE 42 er ideell for frittstående garasjer som ikke krever termisk isolasjon. Og hvis tre bestemmer utseendet på ditt hjem, er Hörmann leddporter med massivtrefylling av LTH 42 spesielt effektiv.

LPU 67 Thermo

Takket være de termisk separerte 67 mm tykke lamellene, overbeviser den energibesparende porten med utmerket varmeisolering.

LPU 42

Den isolerte LPU 42 garasje-leddporten med sine 42 mm sterke seksjoner gir en veldig god isolering.

LTE 42

Den uisolerte LTE 42 døren er den prisgunstige løsningen for frittstående garasjer som ikke trenger ekstra varmeisolering.

LTH 42

Port i massivt tre egner seg utmerket til trehus eller bygninger med mange treelementer, f.eks. bindingsverk eller fasadeelementer.

Motiv oversikt leddporter i stål

Horisontal profil S (LPU 42, LTE 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil M (LPU 67 Thermo, LPU 42, LTE 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil D (LPU 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil T (LPU 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo, LPU 42), off-white RAL 9016

Speil (LPU 42, LTE 42), off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 450, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 456, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 461 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 451 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 457, off-white RAL 9016

L-Sicke (LPU 67 Thermo, LPU 42), Motiv 462 mit Verglasung, Verkehrsweiß RAL 9016; Motiv 452 ohne Verglasung (ohne Abb.)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 458, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 454, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 469 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 459 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 481 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 471 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil T (LPU 42), motiv 501 med gjennomgående dekor i rustritt stål-/tre-design (figur) eller i RAL etter valg

Horisontal profil T (LPU 42) motiv 500 med dekor i rustfritt stål-/tre-design, off-white RAL 9016

Motiv oversikt leddporter i massivtre

Horisontal S-profil, nordisk gran

Horisontal profil M, nordisk gran

Horisontal L-profil, nordisk gran

Speil, nordisk gran

Motiv 401, nordisk gran

Motiv 402, nordisk gran

Motiv 403, nordisk gran

Motiv 403, med naturstein, nordisk gran

Motiv 404, nordisk gran

Motiv 404, med naturstein, nordisk gran

Motiv 405, nordisk gran

Motiv 405, med portfløybeslag

Gode grunner for garasje-leddporter fra Hörmann

Samme profilavstand

Samme profilavstand

[1] Samme profilavstand og usynlige louvredoverganger i seglportene

Hörmann garasjeporter er kjennetegnet av en nøyaktig jevn profilinndeling[A]. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når porten er lukket. Det er bare å sammenligne!

Etter ønske leveres også de praktiske sidedørene med horisontalflukt med garasje-leddporten.

[2] Ujevn profilavstand [B], [C] på grunn av forskjellige seksjonshøyder og synlige seksjonsoverganger på porter hos konkurrentportene. På den måten oppstår et urolig helhetsbilde på garasjeporten.
Jevn panelfordeling

Jevn panelfordeling

[3] Enhetlig speiloppdeling

For en harmonisk helhetlig oversikt over Hörmann seksjonsdører, er avstandene mellom de enkelte speilene [D] i nøyaktig den samme høyden. Dette oppnås med like høye seksjoner over hele porthøyden. De horisontale avstandene mellom speilene [E] i en seksjon er enhetlige. Dette resulterer i et jevnt dørutseende.

Om ønskelig kan også sidedørene leveres med den samme seksjonsinndelingen som garasje-leddporten.

[4] Ujevn speiloppdeling [F], [G] på grunn av forskjellige seksjonshøyder hos konkurrentportene. Gjennom denne måten oppstår et urolig helhetsbilde av garasjeporten.
Samme utseende for beslag og portblad

Samme utseende for beslag og portblad

Det harmoniske totalinntrykket til porten gir er et resultat av mange små detaljer, overfeltet [1] leveres for hvite porter og i alle overflater alltid med likt utseende som portseksjonene. Alt passer sammen.

Sidekarmene [2]leveres som standard i hvit Woodgrain-overflate. For leddporter med overflatene Sandgrain, Silkgrain eller Decograin, kan du velge samme karmkledning i samme overflate som portbladet etter ønske (ekstrautstyr). For Micrograin-porter leveres karmkledningen med glatt Silkegrain overflate. Til alle porter med farge eller Decograin-overflater får du passende, valgfrie karmkledninger [2] i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene. Overfeltet for karmutfôring [1] leveres alltid i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene.
Innfelt overfelt for beslagutfóring

Innfelt overfelt for beslagutfóring

For LPU-porter er dette overfeltet den mest elegante løsningen for en usynlig overgang fra kledning til portblad. Når porten er lukket er den øverste portseksjonen i flukt med kledningen.

Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den 4 cm høye beslagsunderdelen i kunststof omslutter karmen fullstendig i det områdesom behøver beskyttelse mot korrosjon. I motsetning til konkurrentløsninger eksisterer denne effektive langsiktige beskyttelsen også ved vedvarende vannlogging.

Sammen med portens bunnpakning danner beslagunderdelen også en fin avslutning.

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Dersom garasjen ligger i direkte forbindelse med huset, anbefales det alltid en garasjeport med god isolasjon. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens allerede gode varmeisolerende egenskaper.

Den svarte profilen i kunststoff som monteres enkelt sammen med portkarmen, sørger for termisk tetning mellom karm og garasje, og det oppnås en forbedret varmeisolering på inntil 15 %*.

Du får den valgfrie ThermoFrame-karmkoblingen for alle Hörmann-leddporten.

* for den dobbelveggede garasjeporten LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

For å komme deg raskt ut og inn av garasjen, anbefaler vi en gangdør uten terskel. Du kommer ut og inn med sykler eller hageredskaper uten å måtte åpne porten.

Terskelen i rustfritt stål er kun 10 mm på midten og 5 mm på kantene. Dette gjør det lettere å kjøre over terskelen og reduserer risikoen for snubling.

Selvsagt mer sikkerhet

Selvsagt mer sikkerhet

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker innbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens føringsskinne. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd..

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.
BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Alle BiSecur-motorer, mottakere og kontroller er 100 % kompatible. Med en håndsender eller for eksempel en trådløs kodetaster kan du enkelt åpne inngangsdøren, grindene dine eller andre enheter med BiSecur-mottakere, i tillegg til garasjeporten din.
Med vår app* og  BiSecur Gateway kan du styre garasjeportenes og inngangsportenes motorer, din Hörmann ytterdør**

eller praktisk kontroller PortaMatic-døråpneren og andre enheter via smart telefon eller tablett.

* For smarttelefon eller nettbrett med iOS og Android operativsystem.
** For denne funksjonen er det nødvendig at Hörmann-døren ThermoCarbon / ThermoSafe er utstyrt med automatisk lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du må ikke lengre ut i vær og vind gjennom døren,  for å kontrollere at porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.

***  hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Bildegalleri

Horisontal profil T

Motiv 500 med delte innlegg i rustfritt stål-optikk, i RAL 7016

Horisontal profil T

i Silkgrain steingrå RAL 7030 motiv, 501 motiv med gjennomgående dekor i treoptikk

Portmotiv 405

Port i massivt tre, lakkert i hvitt på monteringsstedet, med portfløybeslag og dekorativt håndtak

Horisontal profil M

i Decograin Rosewood

Horisontal profit T

i Silkgrain antrasittgrå RAL 7016 motiv, 500 motiv med delt dekor i tre-design

Horisontal profil S

i Woodgrain barnålgrønn RAL 6009

Speil

i Woodgrain antrasitgrå RAL 7016

Horisontal profil M

i antracittgrå, RAL 7016, Hörmann aluminiums-ytterdør ThermoSafe motiv 565, i antracittgrå, RAL 7016 med valgfrie sidebeslag og overlys

Speil

i Decograin Golden Oak

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Garasjeportåpnere - betryggende sikre

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Garasjeportåpner SupraMatic - duellen

Automatisk garasjeventilasjon - Klimasensorer HKSI + HKSA

Andre kunder var også interessert i

Ytterdører

Funksjonsdører til huset ditt