Hörmann garasje-leddport med Duradecor-overflate

Garasje-leddporter

Du får mange fordeler

Leddporter åpnes loddrett og legges plassbesparende under taket. Denne konstruksjonen gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. Garasje-leddporter kan monteres i alle garasjeåpninger og gir opptil 14 cm mer gjennomkjøringsbredde enn vippeporter. I tilllegg har de optimal tetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.

Komfort du fortjener!

Garasje-leddporter er testet og sertifisert iht. de høye sikkerhetskravene i Europeisk Standard EN 13241-1. Du kan se i sikkerhetssjekklisten om din gamle garasjeport oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder.

Velg riktig porttype

Du har valget: Med den dobbeltveggete garasje-leddporten LPU 67 Thermo og LPU 42 kan du regne med utmerket eller svært god varmeisolering. Og utover dette med økt stabilitet og smidighet. Den enkeltveggete garasje-leddporten LTE 42 er ideell for frittstående garasjer som ikke krever termisk isolasjon. Og hvis tre bestemmer utseendet på ditt hjem, tar Hörmann-leddporten med massivtrefylling av type LTH 42 seg spesielt godt ut.

LPU 67 Thermo

Takket være de termisk separerte 67 mm tykke seksjonene, overbeviser den energibesparende porten med utmerket varmeisolering.

LPU 42

Den dobbeltveggete garasje-leddporten LPU 42 med sine 42 mm tykke seksjoner gir veldig god isolering.

LTE 42

Den enkeltveggete porten LTE 42 er en prisgunstig løsning for frittstående garasjer som ikke trenger ekstra varmeisolering.

LTH 42

Porten i massivt tre egner seg utmerket til trehus eller bygninger med mange treelementer, f.eks. bindingsverk eller fasadeelementer.

Motiver for leddporter av stål

Horisontal profil S (LPU 42, LTE 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil M (LPU 67 Thermo, LPU 42, LTE 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil D (LPU 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil T (LPU 42) off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo, LPU 42), off-white RAL 9016

Speil (LPU 42, LTE 42), off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo, LPU 42), motiv 450, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 456, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 461 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 451 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 457, off-white RAL 9016

L-Sicke (LPU 67 Thermo, LPU 42), Motiv 462 mit Verglasung, Verkehrsweiß RAL 9016; Motiv 452 ohne Verglasung (ohne Abb.)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 458, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 454, off-white RAL 9016

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 469 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 459 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil L (LPU 67 Thermo,LPU 42), motiv 481 med vinduer, off-white RAL 9016, motiv 471 uten vinduer (uten bilde)

Horisontal profil T (LPU 42), motiv 501 med gjennomgående dekor i rustritt stål-/tre-design (figur) eller i RAL etter valg

Horisontal profil T (LPU 42) motiv 500 med dekor i rustfritt stål-/tre-design, off-white RAL 9016

Overflater for leddporter av stål

Overflate Duragrain

Duragrain

Hos overflaten Duragrain, med sin detaljtro, naturlige og fargeekte portoverflate, kan du velge blant 24 dekorer, som f.eks. en betong- (se fig.), rust- eller natursteinoptikk. Den innovative digitale trykkeprosessen og et endebelegg av høyfast beskyttelseslakk sørger for en permanent vakker og ripefast portfasade.

Decograin-overflate

Decograin

Decograin-overflatene med UV-bestandig kunststoff-filmfinish gir din leddport et naturtro, markant treutseende eller en antrasittfarget metallisk eleganse. Du kan velge mellom fem naturlige tredekorer eller en elegant metallic-dekor.

Silkgrain-overflate

Silkgrain

Den silkeglatte Silkgrain-overflaten er førstevalget for moderne arkitektur på grunn av det elegante utseendet. Den utvendige stålplaten har 50 % tykkere stål, og dette gir seksjonene enda høyere stabilitet og enda mer stillegående portløp. Denne overflaten leveres i off-white RAL 9016, i 15 utvalgte farger eller i RAL etter valg.

Sandgrain-overflate

Sandgrain

Den fint strukturerte overflaten Sandgrain for den prisbevisste byggmesteren er spesielt velegnet til moderne hus, og fås i off-white (RAL 9016) samt i 3 andre farger.

Woodgrain-overflate

Woodgrain

Prisgunstig, robust overflate i trestruktur med naturtro preging, som er lett å utbedre ved småskader. Denne overflaten leveres i off-white RAL 9016, i 15 utvalgte farger eller i RAL etter valg.

Farger for leddporter av stål

Isolerte LPU-porter og sidedører leveres som standard i off-white (RAL 9016), samt i 15 utvalgte farger til fordelaktig pris, og cirka 200 farger iht. RAL*, samt i mange NCS- og DB-farger. For overflaten Sandgrain kan du velge mellom 3 utvalgte farger**. Uisolerte LTE 42-porter leveres som standard kun i off-white RAL 9016.

RAL 9016 trafikkhvit (standardfarge)

15 utvalgte farger

RAL 9007 aluminiumsgrå

RAL 9006 aluminiumshvit **

RAL 8028 jordbrun  **

RAL 8003 leirbrun

RAL 8001 okerbrun

RAL 7040 vindusgrå

RAL 7035 lysegrå

RAL 7030 steingrå

RAL 7016 antrasittgrå **

RAL 6009 barnålgrønn

RAL 6005 mosegrønn

RAL 5014 dueblå

RAL 5011 stålblå

RAL 3003 rubinrød

RAL 1015 elfenbenhvit

 

Merk deg følgende:

Garasje-leddporter leveres generelt med gråhvit farge (RAL 9002) på innsiden. Mørke farger bør unngås på isolerte stålporter, fordi ved solinnvirkning på de mørke fargene er det mulig at skumslipp og bulker oppstår. Disse kan skade portens funksjon. Alle farger iht. RAL-skalaen. Av trykktekniske årsaker kan fargene og overflatene på bildene avvike fra virkeligheten. Ta kontakt med din Hörmann-forhandler for nærmere informasjon.

* RAL Classic-farger; gjelder ikke for perleeffekt, selvlysende farger og metallic-farger.
** Utvalgte farger for Sandgrain-overflate

Motiver for leddporter i massivtre

Horisontal S-profil, nordisk gran

Horisontal profil M, nordisk gran

Horisontal L-profil, nordisk gran

Speil, nordisk gran

Motiv 401, nordisk gran

Motiv 402, nordisk gran

Motiv 403, nordisk gran

Motiv 403, med naturstein, nordisk gran

Motiv 404, nordisk gran

Motiv 404, med naturstein, nordisk gran

Motiv 405, nordisk gran

Motiv 405, med portfløybeslag

Tresorter og overflater for leddporter i massivtre

Nordisk gran

Nordisk gran er et lyst nåletrevirke med overveiende rettlinjet fibermønster. Margringer, enkelte harpikslommer, spiralvekst og gulbrune kvistmerker forekommer helt naturlig."

Hemlock

Hemlock er et lysegrått til lysebrunt nåletrevirke med overveiende rettlinjet fibermønster med brune fiberstriper og barklommer i fiberretningen.

Børstet overflate

Begge tresorter fås også med en børstet overflate. Den gir porten din et naturlig preg, som fremfor alt fremhever sjarmen til bindingsverkshus eller en herregårdsstil. Overflaten fås for alle garasjeleddporter LTH og sidedører (med unntak av V-kassett).

Trelasurer for leddporter i massivtre

Kalkhvitt, lakkert eller dekkende

Gran

Teak

Palisander

Ibenholt

Agatgrå

Barnålgrønn

Nordisk rød


Gode grunner til å velge leddport fra Hörmann

Moderne energibesparende port

Moderne energibesparende port

For garasjer som er direkte tilknyttet huset, anbefaler vi dobbeltveggete leddporter. I tillegg til LPU 42 med svært god varmeisolering, tilbyr LPU 67 Thermo alt som i dag forventes av moderne byggepraksis og renovering: utmerket varmeisolering gjennom termisk adskilte seksjoner [1] med en U-verdi på 0,33 W/(m²·K)*, svært god tetning av mellomrom mellom seksjonene gjennom dobbelte leppetetninger [2] og optimal tilpasning til gulvet gjennom dobbelte bunnpakninger, som også utjevner bakkeujevnheter og reduserer energitap

* Portens U-verdi (5000 × 2125 mm) = 1,0 W/(m²·K)

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Dersom garasjen ligger i direkte forbindelse med huset, anbefales det alltid en garasjeport med god isolasjon. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens allerede gode varmeisolerende egenskaper.

Den svarte profilen i kunststoff som monteres enkelt sammen med portkarmen, sørger for termisk tetning mellom karm og garasje, og det oppnås en forbedret varmeisolering på inntil 15 %*.

Du får den valgfrie ThermoFrame-karmkoblingen for alle Hörmann-leddporten.

* for den dobbelveggede garasjeporten LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den 4 cm høye beslagsunderdelen i kunststof omslutter karmen fullstendig i det områdesom behøver beskyttelse mot korrosjon. I motsetning til konkurrentløsninger eksisterer denne effektive langsiktige beskyttelsen også ved vedvarende vannlogging.

Sammen med portens bunnpakning danner beslagunderdelen også en fin avslutning.

Permanent vakre Duragrain-dekorer

Permanent vakre Duragrain-dekorer

Den nye Duragrain-overflaten med 24 dekorer overbeviser med detaljtro, naturlig og fargeekte portdesign. Et innovativt digitaltrykk [1] på grunningen [2] hos den galvaniserte seksjonen [3] og et endebelegg med høyfast beskyttelseslakk [4] sørger for en permanent vakker portdesign. Karmkledninger og valgfrie fallutjevningspaneler leveres i en dekortilpasset farge.

Samme profilavstand

Samme profilavstand

[1] Samme profilavstand og usynlige louvredoverganger i seglportene

Hörmann garasjeporter er kjennetegnet av en nøyaktig jevn profilinndeling[A]. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når porten er lukket. Det er bare å sammenligne!

Etter ønske leveres også de praktiske sidedørene med horisontalflukt med garasje-leddporten.

[2] Ujevn profilavstand [B], [C] på grunn av forskjellige seksjonshøyder og synlige seksjonsoverganger på porter hos konkurrentportene. På den måten oppstår et urolig helhetsbilde på garasjeporten.
Jevn panelfordeling

Jevn panelfordeling

[3] Enhetlig speiloppdeling

For en harmonisk helhetlig oversikt over Hörmann seksjonsdører, er avstandene mellom de enkelte speilene [D] i nøyaktig den samme høyden. Dette oppnås med like høye seksjoner over hele porthøyden. De horisontale avstandene mellom speilene [E] i en seksjon er enhetlige. Dette resulterer i et jevnt dørutseende.

Om ønskelig kan også sidedørene leveres med den samme seksjonsinndelingen som garasje-leddporten.

[4] Ujevn speiloppdeling [F], [G] på grunn av forskjellige seksjonshøyder hos konkurrentportene. Gjennom denne måten oppstår et urolig helhetsbilde av garasjeporten.
Samme utseende for beslag og portblad

Samme utseende for beslag og portblad

Det harmoniske totalinntrykket til porten gir er et resultat av mange små detaljer, overfeltet [1] leveres for hvite porter og i alle overflater alltid med likt utseende som portseksjonene. Alt passer sammen.

Sidekarmene [2]leveres som standard i hvit Woodgrain-overflate. For leddporter med overflatene Sandgrain, Silkgrain eller Decograin, kan du velge samme karmkledning i samme overflate som portbladet etter ønske (ekstrautstyr). For Micrograin-porter leveres karmkledningen med glatt Silkegrain overflate. Til alle porter med farge eller Decograin-overflater får du passende, valgfrie karmkledninger [2] i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene. Overfeltet for karmutfôring [1] leveres alltid i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene.
Innfelt overfelt for beslagutfóring

Innfelt overfelt for beslagutfóring

For LPU-porter er dette overfeltet den mest elegante løsningen for en usynlig overgang fra kledning til portblad. Når porten er lukket er den øverste portseksjonen i flukt med kledningen.

Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

For å komme deg raskt ut og inn av garasjen, anbefaler vi en gangdør uten terskel. Du kommer ut og inn med sykler eller hageredskaper uten å måtte åpne porten.

Terskelen i rustfritt stål er kun 10 mm på midten og 5 mm på kantene. Dette gjør det lettere å kjøre over terskelen og reduserer risikoen for snubling.

Selvsagt mer sikkerhet

Selvsagt mer sikkerhet

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker innbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens føringsskinne. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd..

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.
Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Eksklusiv for innsiden av porten

Eksklusiv for innsiden av porten

Den som bruker garasjen sin som hobbyrom, ønsker seg også at porten står i stil på innsiden. Premium-utførelsen av LPU 67 Thermo oppfyller nøyaktig disse ønskene: den komplette karmen***, løpe- og forbindelsesskinnene samt alle beslag leveres med samme utseende som innsiden av portbladet i gråhvit RAL 9002. Slik tilpasser porten seg harmonisk til interiøret og gir din garasje et løft. I tillegg kjører porten på sine tandem-løperuller spesielt stillegående og jevnt.

 *** Utvendig side av karmen også i gråhvit RAL 9002, derfor anbefales karmkledning ved porter i trafikkhvit RAL 9016.

Bildegalleri

Horisontal profil T

Motiv 500 med delte innlegg i rustfritt stål-optikk, i RAL 7016

Horisontal profil T

i Silkgrain steingrå RAL 7030 motiv, 501 motiv med gjennomgående dekor i treoptikk

Portmotiv 405

Port i massivt tre, lakkert i hvitt på monteringsstedet, med portfløybeslag og dekorativt håndtak

Horisontal profil M

i Decograin Rosewood

Horisontal profit T

i Silkgrain antrasittgrå RAL 7016 motiv, 500 motiv med delt dekor i tre-design

Horisontal profil S

i Woodgrain barnålgrønn RAL 6009

Speil

i Woodgrain antrasitgrå RAL 7016

Horisontal profil M

i antracittgrå, RAL 7016, Hörmann aluminiums-ytterdør ThermoSafe motiv 565, i antracittgrå, RAL 7016 med valgfrie sidebeslag og overlys

Speil

i Decograin Golden Oak

Våre forhandlere

Bruk vårt forhandlersøk til å finne en autorisert Hörmann-forhandler i nærheten av deg.

Gå til forhandlersøk

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Garasjeportåpnere - betryggende sikre

Automatisk garasjeventilasjon - Klimasensorer HKSI + HKSA