PortaMatic for innerdører

For en barrierefri og komfortabel bolig

Med portåpneren Hörmann PortaMatic er automatisk åpningen og lukkingen av  tre- og ståldørdører enkelt ved hjelp av en håndsender eller trykknapp. Enten  fysisk begrensning eller ønsket om mer komfort – denne teknikken vil  gjøre hverdagen lettere. Døråpnere PortaMatic er egnet for både private hushold og offentlige områder og overbeviser ikke bare med mange funksjoner og justeringsalternativer, men også med et minimalt strømforbruk. I tillegg er PortaMatic opptil 25 % billigere enn sammenlignbare dørstasjoner.

Barrierefri bolig og arbeidsplass

Alderstilpasset bolig

Alderstilpasset bolig

Vil du være mobil til tross for fysiske begrensninger? PortaMatic døråpner for innerdører gir deg et stykke livskvalitet tilbake ved å bidra til at du kan bevege deg rundt i rommene uten hjelp.

Bo komfortabelt

Bo komfortabelt

Bær fulle brett, tunge kasser eller varene dine problemfritt gjennom rommene. Selv om du ikke har behov for PortaMatic døråpnere av helsemessige hensyn, kommer du aldri til å savne den komforten igjen.

Arbeid barrierefritt

Arbeid barrierefritt

Barrierefri funksjon har allerede høy prioritet i dag og vil bli enda viktigere i fremtiden. PortaMatic døråpnerene kan integreres i alle ikke-offentlige områder på arbeidsplassen, og dermed øke komforten på jobben.

Betjen dørene hygenisk

Betjen dørene hygenisk

I kontorbygninger er risikoen for infeksjon blant ansatte ved dørene til toaletter og lignende svært høy. PortaMatic døråpner i kombinasjon med en kontaktbryter beskytter deg pålitelig mot bakterier, så du kan føle deg litt tryggere.

Gode grunner for Hörmann innerdøråpner

Sikker dørdrift

Sikker dørdrift

Sikkerhet og komfort er uadskillelige hos Hörmann. Våre PortaMatic portåpnere åpner og lukker døren din med myk start og myk stopp, noe som gjør det veldig stille. Dørbevegelsene utføres med svært liten kraft og gir deg dermed en høy grad av sikkerhet. Selv en lett berøring av døren stopper bevegelsen umiddelbart.

Moderne, trådløst system

Moderne, trådløst system

For deg fortsetter vi å tenke hvor andre lenge har stoppet. Med vårt innovative BiSecur-radiosystem kan du betjene stasjonen trygt via håndsender eller trådløse innvendige sensorer, og du kan også spørre om døren er åpen eller lukket*. Så du trenger ikke å løpe over hele huset for å kontrollere dine innerdører.

Og fordi vi alltid holder øye med komforten, kan du ikke bare åpne og lukke dørene med din håndsender eller trådløs innendørs trykknapp, men også bruke den integrerte LED-belysningen.

*med håndsender HS 5 BS eller trådløs intern trykknapp FIT 5 BS
Enkel montering, enkel tilkopling

Enkel montering, enkel tilkopling

PortaMatic gjør garantert livet enklere. Monteringen er veldig enkel. Motoren er montert over døren eller på karmen. Glideskinnen kan enkelt limes til dørbladet og kan fjernes uten å etterlate noen rester om nødvendig. Dette er spesielt fordelaktig for utleieboliger eller glatte glassdører.

PortaMatic er enkelt koblet til i en stikkontakt. Og for å sikre at dette fungerer jevnt, er kablene til motorene våre 3 m lange. Selvfølgelig kan din Hörmann-partner også installere denne motoren profesjonelt for deg.
Optiske og akustiske komfortfunksjoner

Optiske og akustiske komfortfunksjoner

Den ekstra komforten og sikkerheten gjør forskjellen, tror vi. Det er derfor vi har utstyrt PortaMatic døråpner med noen nyttige tilleggsfunksjoner. For eksempel viset et akustisk signal og den integrerte LED-belysningen åpning og lukking av døren før døren beveger seg.

I tillegg sørger belysningen for et trygt utseende i hele gjennomgangsområde, spesielt i mørket og i dårlig opplyste inngangsdører.
Kataloger
Videoer

Døråpner PortaMatic