Lastesystemer

Lastebrygge

Lastebrygge med hevelepper eller teleskopleppe

Hörmann lastebrygger er de sofistikerte løsningene for å kompensere for forskjellen mellom ulike gjennomtenkte lastebilgulv og lasteramper. Dette gjør at lasten kan flyttes inn eller ut av lastebilen i en enkelt horisontal bevegelse.

Den robuste stålkonstruksjonen med vridningsstabil plattform kompenserer selv med problemfri lasting av lastebilssiden.

Den pålitelige hydraulikken med 2 løftesylindere og en sylinder for leppen er klar for alle situasjoner, enkel å bruke og fremfor alt helt trygg. Fordi disse lastebryggene er utstyrt med automatiske nødstoppventiler i løftesylinderen. De sikrer lastebryggen lynraskt. Dette er viktig hvis en lastebil kjører vekk for tidlig mens plattformen fortsatt belastes.

Hörmann tilbyr den rette løsningen for alle lastesituasjoner og for effektiv lasting og lossing. Få detaljert råd fra Hörmann spesialister innen lastesystemer.

Porttettinger

Porttettinger – Godt beskyttet

Hörmann porttetting beskytter varene som skal lastes under påvirkning fra vær og vind, sparer energikostnader, forhindrer utkast og dermed manglende personell grunnet sykdom. Kombinert med lastebrygge er det ikke lenger nødvendig med halvtak og ramper.

Hörmann duktettinger tilpasser seg alle lastebilstørrelser og har derfor universelle bruksområder. Topp- og sideduker i høy kvalitet montert på en galvanisert, innskyvbar ramme, gir en stabil, fleksibel og rivefast konstruksjon. Dukene og rammedelene produseres som monteringsvennlige enkeltelementer som kan skrus sammen. Derfor er det også enkelt og prisgunstig å bytte ut deler. Oppblåsbare porttettinger samt putetettinger til spesiell bruk utfyller dette omfattende sortimentet.

Lastehus

Lastehus – Godt beskyttet

Monter lastehuset foran hallen. Dette betyr at hallen kan utnyttes fullt ut helt fram til ytterveggene. Hörmann-lastehus er alltid en god beslutning om hallen ikke tillater installasjon av innvendige ramper eller hvis det ikke er rullestoltilgang til rampene.

Et komplett lastehus består av sokkel med lastebrygge, vegg- og takbelegg samt laståpning med porttetting.

I forbindelse med varmeisolering av Hörmann industridører, anbefales lastehus spesielt for lasting av temperaturfølsomme varer..
Lastebiler kan dockes i skarp vinkel både 90° og forskjøvet på siden. Ytterligere lastehus leveres som en enkelt hoveddel eller som et seriesystem.

Lastestasjonene har noen ganger store andeler av byggekonsoller av næringseiendommer. Dette gir deg enormt potensial til å spare energi – informasjon om tilkobling og ettermontering finner du i Hörmann energisparekompass.

Gode grunner til å velge lastesystemer fra Hörmann

Robuste lastebrygger

Robuste lastebrygger

Bærekraftighet og kvalitet går hånd i hånd. Lastebrygger må holde stand i den tøffe hverdagen under lasting og lossing. Derfor er alle komponenter laget av materialer av høy kvalitet
Konstruksjonen av alle lastebryggene tilsvarer EN 1398 og er rikelig dimensjonert når det gjelder bæreevne.

Spesielt stabile, flate strekkstenger, ventilasjonsåpninger i kantvinkelen og skrubare smygvinkler sikrer en pålitelig forankring i bygningsstrukturen, én av de viktigste forutsetningene for lang levetid.
Energieffektive lastehus

Energieffektive lastehus

Med et lastehus blir lastebryggen montert direkte foran hallen. Dermed kan hallåpningen fullføres energieffektiv med en industriport.
For lastehusene fra Hörmann kan den statiske beregningen for typen allerede leveres sammen med tilbudet, hvor opplysningene for maksimale vind- og snøbelastninger er definert.

Eventuelle ujevnheter i underlaget kan jevnes ut på en enkel måte via justerbare føtter.
Fleksible værtettinger

Fleksible værtettinger

Porttetninger er spesielt effektive når de er optimalt tilpasset til kjøretøyene som laster og losser. Det krever et bredt spekter av fleksible løsninger.
Robuste porttetninger med forskjellige rammekonstruksjoner som lar seg trykkes inn, forhindrer at porttetningene tar skade under innkjøring.
Oppblåsbare portetninger holder seg fast til forskjellige kjøretøysdimensjoner.

Roll-up presenninger kompenserer selv for større høydeforskjeller på kjøretøy.
For å jevne ut bevegelser til kjøretøy, f.eks. når byttecontainere settes ned på bakken, anbefaler vi værtettinger med teleskopiske styrearmer, eller en takkonstruksjon som lar seg heve.
Kompatible styringssystemer

Kompatible styringssystemer

Hörmann står selv for hele prosessen fra utvikling til produksjon, og port- og lastebryggestyringene er dermed optimalt tilpasset hverandre. Du drar nytte av et enhetlig betjeningskonsept med standardiserte styringsdeksler og enhetlige kabelsett for lastebrygger og portstyringer.

En ytterligere fordel: Hvis lastebryggestyringen blir plassert nedenfor portstyringen, kan begge styringene føyes sammen til én enhet.
Kataloger
Videoer

Lastesystemer: DOBO System - kjør først inn, åpne deretter dørene

Lastebrygge med hengslet leppe