Industri-leddporter

Leddport-sortimentet med unikt utvalg

Leddportåpninger åpnes vertikalt og danner dermed bedre plass foran og bak målet. Portseksjonene er plassert flatt under taket, vertikalt over åpningen eller taket. Leddportene i serien 50 av stål, aluminium / aluminium kombinasjon eller aluminium imponerer med sitt produktutvalg, døråpning og sertifisert sikkerhet. Kompakte leddporter stabler de enkelte seksjonene vertikalt like bak karmen. Den lave innskyvningsdybden er spesielt fordelaktig i haller med takvinduer, glasstak og fasader.

Porter har noen ganger en stor andel av byggekonsollen av næringseiendom. Dette gir deg enormt potensial til å spare energi – informasjon om tilkobling og ettermontering finner du i Hörmann energisparekompass.

Gode grunner til å velge industri-leddport fra Hörmann

Varig klar sikt

Varig klar sikt

Høyeste ripebestandighet

Porter med DURATEC kunststoffvinduer holder seg like klare og transparente over tid. Det spesielle overflatebelegget  beskytter vindusrutene mot riper og vaskestriper.

Standard for alle leddporter med vindusruter i kunststoff, uten ekstra kostnader.

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

ThermoFrame

Oppvarmede haller trenger godt isolerte porter Med industri-leddporter fra Hörmann og karmtilslutningen ThermoFrame (ekstrautstyr) får du en termisk separasjon mellom karm og vegg. Tetningslepper beskytter begge sider av døren, og en dobbel tetning i karmen mot varme- eller kuldetap. Slik forbedres varmeisoalsjonsverdien på inntil 21 %.

Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

Gangdør uten terskel

En gangdør med flat terskel i rustfritt stål sørger for en komfortabel persontrafikk. For portbredder inntil 5500 mm er terskelen kun 10 mm på midten og 5 mm på kantene. Dette reduserer risiko for snubling og gjør det lettere å kjøre over terskelen med traller eller lignende. Under visse forutsetninger kan gangdører med lav terskel fra Hörmann til og med brukes som rømningsdører og for bygninger tilpasset personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.


Berøringsfri portovervåkning

Berøringsfri portovervåkning

Ledende fotocelle uten tilleggsavgift

Hörmann industrielle leddport med stasjonene WA 400 og ITO 400 er utstyrt som standard med en sikkerhetsanordning med lukkekant med optiske sensorer. Uten tillegg i pris kan du også velge den underliggende fotocellen VL 1 for berøringsfri overvåkning av portens lukkekant.

Kataloger
Videoer

Leddporter med DURATEC-vinduer - høyeste motstandsdyktighet mot riper