Hurtigporter

Hurtigporter – standart med FU-styring

Hörmann hurtigporter brukes inne og ute for å gi en optimal trafikkflyt, bedre inneklima og høy energibesparelse. Hörmann-serien omfatter vertikalt og horisontalt åpeninger, gjennomsiktige dører med fleksible hengsler, også i kombinasjon med keddporter og rulleporter, samt kraftige og servicevennlige spiralporter med glatt aluminiumsprofiler.

Porter tar ofte stor plass på bygningsens utside på næringseiendommer. Dette gir deg enormt potensial til å spare energi – informasjon om tilkobling og ettermontering finner du i Hörmann energisparekompass.

Gode grunner til å velge hurtigport fra Hörmann

Sikkerhet som standard

Sikkerhet som standard

Berøringsfri sikkerhet

Sikkerhetslysgitter integrert i sideelementene overvåker lukkeflaten på dørbladet
opp til en høyde på 2500 mm. sikkerhetslysgitter oppfyller sikkerhetskravene i
henhold til DIN EN 13241-1 .

Ytterligere sikkerhetstilbehør (f.eks. lukkekantsikring eller fotocelle) er dermed overflødig. Dra nytte av denne forbedrede sikkerheten og en spesielt monterings- og servicevennlig hurtigport.
Optimaliserte driftsprosesser

Optimaliserte driftsprosesser

Standard lang levetid og høy effektivitet

Frekvensomformerstyringen avlaster hele portmekanismen og garanterer tilnærmet slitasjefritt, stillegående portløp.

Den høye åpnings- og lukkehastigheten optimerer driftsprosessene, og varmetap reduseres. I tillegg skåner myk-start og myk-stopp hele portmekanismen og forlenger portens levetid betraktelig. For tunge isolerte porter støttes porten av fjær og hastighetleddporter med H og V montering gjennom slitasje motvekt.
Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Jevnt skummet stålseksjon

De varmgalvaniserte, isolerte profilene med PU-hardskumfylling gir en særdeles høy varmeisolering. Portene leveres som standard i aluminiumshvitt (RAL 9006) Utvendig Micrograin-overflate
med elegant linjeprofil, på innsiden er seksjonene Stucco-preget.

Forhøyet varmeisolering med ThermoFrame

Oppvarmede haller krever velisolerte høyhastighetsdører. ThermoFrame skiller sideelemtene fra bygningsstrukturen. Den brutte kuldebroen inkl. ekstra pakninger forbedrer varmeisoleringen med opptil 15 % og beskytter sidekarmene optimalt mot rustdannelse og er enkel og rask å montere. ThermoFrame kan bestilles som et alternativ til porter med 42 mm tykke og 67 mm tykke seksjoner. Den er allerede inkludert i Iso Speed ​​Cold 100 porter.
Varig klar sikt

Varig klar sikt

Valgfrie vinduer

Duratec-vinduer garanterer høyeste ripebestandighet til tross for stor bruk i tøffe industrielle miljøer. Det spesielle overflatebelegget beskytter vindusrutene mot riper og vaskestriper

Med 67 mm isolerte portern får du aluminiums vindusrammer i termisk separert versjon med tredobbelt glass. 42 mm isolerte dører leveres med dobbelt glass.

Glassstrimler på innsiden gjør det enkelt og raskt å bytte ut defekte vinduer.
SmartControl

SmartControl

Med SmartControl kan vi til enhver tid foreta en teknisk analyse av din hurtigport-styring. Via en online-portal har vi ved feilmeldinger tilgang til den viktigste informasjonen i sanntid, og kan ofte ta hånd om feilen kjapt. Slik sparer du utgifter med færre og kortere serviceinnsats, og profitterer på færre hhv. forkortede bortfallstider, ettersom slitedeler kan byttes ut samtidig.

Kataloger
Videoer

Hurtigport HS 7030 PU - Rask spiralport

Hurtigporter: SoftEdge-bunnprofil - Ingen ventetid etter sammenstøt