Sideleddport

Et vidundermiddel for mer rom

Hörmann side-leddport er den ideelle løsningen for spesielle monteringssituasjoner: I motsetning til sving-, skyve-, og garasjerulleporter, åpnes ikke denne porttypen oppover, men sidelengs. En spesiell fordel er i situasjoner der man har garasjetak med plass til lagring av gjenstander (surfebrett osv.) forblir fri og portbladet av strukturelle årsaker (skrånende tak, lav overhøyde, forstyrrende avløpsrør) ikke kan plasseres eller monteres under taket.

Gode grunner for side-leddporten HST fra Hörmann

Lett, rolig, presis

Lett, rolig, presis

Doble ruller

De 42 mm tykke PU-skumfylte panelene styres sikkert og presist på toppen av stabile doble hjul og i bunnen i en avrundet bunnskinne. Den åpne konstruksjonen i begge ender gjør det enkelt å rengjøre bunnskinnen.

Pålitelig

Pålitelig

Fingerklemsikring innvendig og utvendig

Formen på portseksjonen og hengslene passer best til lamellovergangene samt forhindrer utilsiktet klemming av fingrene.

Dobbel automatisk utkopling

Den pålitelige automatiske utkoplingen er effektiv både når porten åpnes og når den lukkes. Ved uventede hindringer i åpningsområdet og på veggen, stopper porten umiddelbart.

Dette beskytter folk mot skade og skader ikke kjøretøy eller gjenstander.
Komfortabel

Komfortabel

Raskere i garasjen

For passasje av mennesker kan sideveggdører åpnes raskt og enkelt, selv delvis. For å komme inn i garasjen din raskere, for eksempel for å ta ut sykkelen.

Komfortabel med automatisk luftestilling

For porter med portåpner kan bredden på fotgjengerpassasjen settes individuelt

Betjeningen skjer med din håndsender, eller med håndtaket med trådløs modul, som leveres som ekstrautstyr.
Sikker

Sikker

Mekanisk innbruddssikring

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd.

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere. I tillegg kobler to kroker på siden av døren fast enden av dørbladet til sidekarmen.
BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du må ikke lengre ut i vær og vind gjennom døren,  for å kontrollere at porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.

***  hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Gjennomgående bunnpakning

Gjennomgående bunnpakning

  • standardmessig bunnskinne
  • gjennomgående bunnpakning
  • barrierefri tilgang
  • vanntetthet klasse 2
  • luftgjennomstrømning 2