Garasjerulleport RollMatic

Komplett system inkludert portåpner

Rolleport og rulleport for montering under tak åpnes loddrett og trenger nesten ingen plass i garasjen. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. 

RollMatic rulleport er full av innovative detaljer. Fra den ekstra enkle monteringen til de sofistikerte sikkerhetspatentene går disse konseptene som en rød tråd gjennom alle produktets aspekter. Standardmotoren er vedlikeholdsvennlig montert utenfor viklingsakseldekselet. Portåpnerens integrerte mykstart og mykstopp sørger for et stille portløp og skåner porten. På grunn av fjærutjevningen og den pålitelige utkoblingsautomatikken, er en ekstra lukkekantsikring ikke nødvendig.

Den plassbesparende rulleporten for montering under tak RollMatic OD er ideal for modernisering. Den smale konstruksjonen av rulleporten for montering under tak gjør det mulig å installere den selv i svært smale forhold i garasjen. På grunn av det kompakte designet trenger porten ikke mer enn en karm på 60 mm. Standardportåpneren ProMatic kan enten monteres på den høyre eller venstre horisontale føringsskinnen, uten behov for ekstra takhøyde.

Gode grunner for Hörmann garasjeport RollMatic

Pålitelig vektjevning

Pålitelig vektjevning

Et vektutjevningssystem som er integrert i føringsskinnene støtter motoren når du åpner eller lukker døren samt beskytter drivmekanismen. Multifjærpakkene og de to wirene sikrer portbladet fra å falle i alle posisjoner. Ved en nødåpning kan porten lett åpnes for hånd. Med rulleport er derfor ikke håndsveiv nødvendig.

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Sikker automatisk utkobling

Sikker automatisk utkobling

RollMatic-dørene er spesielt stille takket være standarddriftene med myk start og myk stopp og dørskånsomhet. Gjennom vektutjevningen og denpålitelige automatiske utkoblingen stopper porten på en trygg måte hvis den registrerer hindringer. For enda bedre sikkerhet anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring.

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Alle BiSecur-motorer, mottakere og kontroller er 100 % kompatible. Med en håndsender eller for eksempel en trådløs kodetaster kan du enkelt åpne inngangsdøren, grindene dine eller andre enheter med BiSecur-mottakere, i tillegg til garasjeporten din.
Med vår app* og  BiSecur Gateway kan du styre garasjeportenes og inngangsportenes motorer, din Hörmann ytterdør**

eller praktisk kontroller PortaMatic-døråpneren og andre enheter via smart telefon eller tablett.

* For smarttelefon eller nettbrett med iOS og Android operativsystem.
** For denne funksjonen er det nødvendig at Hörmann-døren ThermoCarbon / ThermoSafe er utstyrt med automatisk lås S5 / S7 Smart.
Kompakt rulleport

Kompakt rulleport

Rulleporten RollMatic er det beste valget når taket i din garasje skal være ledig eller garasjen dine er for liten til en rulleport for montering under tak eller leddport. Portbladet

til rulleporten pakkes kompakt på karmen du er nå fri til å bruke takområdet for lamper eller som ekstra lagringsplass. For installasjonssituasjoner med små sidestopp er RollMatic også tilgjengelig som ekstern rulledør for montering foran garasjeåpningen..

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri å gå ut i vind og vær for å se om din RollMatic OD rulleport for montering under taket er stengt. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.


*** hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig

Plassbesparende rulleport for montering under tak

Plassbesparende rulleport for montering under tak

For garasjer med svært liten karm er RollMatic OD rulleporter for montering under tak spesielt godt egnet, portbladet føres til taket via de smale styreskinnene. På grunn av den plassbesparende sidestyresammenstillingen krever RollMatic OD bare 60 mm overhøyde.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur