Garasje-leddporter

Hörmann drømmerport i merkekvalitet

Den elegante automatiske leddporten åpnes loddrett oppover. Dette garanterer mer plass i og utenfor garasjen - og hele passasjen er ledig . Leddporter passer alltid – uansett om garasjeåpningen er rektangulær eller vinklet, har en segment- eller en rundbue. Derfor er de ideelle for senere modernisering.

 

Gode grunner til å velge leddport fra Hörmann

Moderne energibesparende port

Moderne energibesparende port

For garasjer som er direkte tilknyttet huset, anbefaler vi dobbeltveggete leddporter. I tillegg til LPU 42 med svært god varmeisolering, tilbyr LPU 67 Thermo alt som i dag forventes av moderne byggepraksis og renovering: utmerket varmeisolering gjennom termisk adskilte seksjoner [1] med en U-verdi på 0,33 W/(m²·K)*, svært god tetning av mellomrom mellom seksjonene gjennom dobbelte leppetetninger [2] og optimal tilpasning til gulvet gjennom dobbelte bunnpakninger, som også utjevner bakkeujevnheter og reduserer energitap

* Portens U-verdi (5000 × 2125 mm) = 1,0 W/(m²·K)

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Dersom garasjen ligger i direkte forbindelse med huset, anbefales det alltid en garasjeport med god isolasjon. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens allerede gode varmeisolerende egenskaper.

Den svarte profilen i kunststoff som monteres enkelt sammen med portkarmen, sørger for termisk tetning mellom karm og garasje, og det oppnås en forbedret varmeisolering på inntil 15 %*.

Du får den valgfrie ThermoFrame-karmkoblingen for alle Hörmann-leddporten.

* for den dobbelveggede garasjeporten LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den 4 cm høye beslagsunderdelen i kunststof omslutter karmen fullstendig i det områdesom behøver beskyttelse mot korrosjon. I motsetning til konkurrentløsninger eksisterer denne effektive langsiktige beskyttelsen også ved vedvarende vannlogging.

Sammen med portens bunnpakning danner beslagunderdelen også en fin avslutning.

Permanent vakre Duragrain-dekorer

Permanent vakre Duragrain-dekorer

Den nye Duragrain-overflaten med 24 dekorer overbeviser med detaljtro, naturlig og fargeekte portdesign. Et innovativt digitaltrykk [1] på grunningen [2] hos den galvaniserte seksjonen [3] og et endebelegg med høyfast beskyttelseslakk [4] sørger for en permanent vakker portdesign. Karmkledninger og valgfrie fallutjevningspaneler leveres i en dekortilpasset farge.

Samme profilavstand

Samme profilavstand

[1] Samme profilavstand og usynlige louvredoverganger i seglportene

Hörmann garasjeporter er kjennetegnet av en nøyaktig jevn profilinndeling[A]. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når porten er lukket. Det er bare å sammenligne!

Etter ønske leveres også de praktiske sidedørene med horisontalflukt med garasje-leddporten.

[2] Ujevn profilavstand [B], [C] på grunn av forskjellige seksjonshøyder og synlige seksjonsoverganger på porter hos konkurrentportene. På den måten oppstår et urolig helhetsbilde på garasjeporten.
Jevn panelfordeling

Jevn panelfordeling

[3] Enhetlig speiloppdeling

For en harmonisk helhetlig oversikt over Hörmann seksjonsdører, er avstandene mellom de enkelte speilene [D] i nøyaktig den samme høyden. Dette oppnås med like høye seksjoner over hele porthøyden. De horisontale avstandene mellom speilene [E] i en seksjon er enhetlige. Dette resulterer i et jevnt dørutseende.

Om ønskelig kan også sidedørene leveres med den samme seksjonsinndelingen som garasje-leddporten.

[4] Ujevn speiloppdeling [F], [G] på grunn av forskjellige seksjonshøyder hos konkurrentportene. Gjennom denne måten oppstår et urolig helhetsbilde av garasjeporten.
Samme utseende for beslag og portblad

Samme utseende for beslag og portblad

Det harmoniske totalinntrykket til porten gir er et resultat av mange små detaljer, overfeltet [1] leveres for hvite porter og i alle overflater alltid med likt utseende som portseksjonene. Alt passer sammen.

Sidekarmene [2]leveres som standard i hvit Woodgrain-overflate. For leddporter med overflatene Sandgrain, Silkgrain eller Decograin, kan du velge samme karmkledning i samme overflate som portbladet etter ønske (ekstrautstyr). For Micrograin-porter leveres karmkledningen med glatt Silkegrain overflate. Til alle porter med farge eller Decograin-overflater får du passende, valgfrie karmkledninger [2] i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene. Overfeltet for karmutfôring [1] leveres alltid i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene.
Innfelt overfelt for beslagutfóring

Innfelt overfelt for beslagutfóring

For LPU-porter er dette overfeltet den mest elegante løsningen for en usynlig overgang fra kledning til portblad. Når porten er lukket er den øverste portseksjonen i flukt med kledningen.

Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

For å komme deg raskt ut og inn av garasjen, anbefaler vi en gangdør uten terskel. Du kommer ut og inn med sykler eller hageredskaper uten å måtte åpne porten.

Terskelen i rustfritt stål er kun 10 mm på midten og 5 mm på kantene. Dette gjør det lettere å kjøre over terskelen og reduserer risikoen for snubling.

Selvsagt mer sikkerhet

Selvsagt mer sikkerhet

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker innbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens føringsskinne. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd..

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.
Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Eksklusiv for innsiden av porten

Eksklusiv for innsiden av porten

Den som bruker garasjen sin som hobbyrom, ønsker seg også at porten står i stil på innsiden. Premium-utførelsen av LPU 67 Thermo oppfyller nøyaktig disse ønskene: den komplette karmen***, løpe- og forbindelsesskinnene samt alle beslag leveres med samme utseende som innsiden av portbladet i gråhvit RAL 9002. Slik tilpasser porten seg harmonisk til interiøret og gir din garasje et løft. I tillegg kjører porten på sine tandem-løperuller spesielt stillegående og jevnt.

 *** Utvendig side av karmen også i gråhvit RAL 9002, derfor anbefales karmkledning ved porter i trafikkhvit RAL 9016.

Kataloger