Berry-vippeporter

Her gjenspeiles kvaliteten i vakkert design

Originalen har alt: kvalitet og sikkerhet, design, komfort og toppmoderne teknologi. Hver Hörmann Berry-port har erfaring med mer enn 50 års kompetanse i bygging av garasjedører.
På grunn av mangfoldet av motiver finnes den riktige porten for alle hus.

Gode grunner for Berry-vippeporter fra Hörmann

Hel beskyttelse gjennom klare detaljer

Hel beskyttelse gjennom klare detaljer

Et eksempel på det høye nivået på sikkerhetsutstyret på Berry-vippeporter er de fleksible beskyttelsesdekslene over hevearmene og de fleksible plastbåndene mellom dørblad og ramme. De reduserer risikoen for utilsiktet knusing eller klemming.

Denne høye sikkerhetsstandarden er det bare vippeportene fra Hörmann som har.
Holdbar og optimal sikret

Holdbar og optimal sikret

Hvis en av fjærene på hevearmen ryker etter mange år, holder de andre intakte fjærene porten. Slik at porten er pålitelig sikret mot fall. Avstanden mellom fjærvindingene så liten at selv barnefingre er beskyttet mot fastklemming.

Brukervennlig åpning og lukking

Brukervennlig åpning og lukking

Etter fullstendig åpning vilporten bli dempet ved stoppet og kommer sikkert tilbake til skinnecontaineren i skinneåpningen.

Den spesialformede hevearmen trykker på porten nær karmen når den lukkes, så lukker porten seg selv. Derved oppstår det ikke noen spalte mellom porten og rammen.

Sikker gjennom innovativ låsing.

Sikker gjennom innovativ låsing.

Den unike rotasjonslåsen på vippeportene fra Hörmann holder hjørnene på portbladet fast mot karmen, og er en langt bedre sikring enn tradisjonelle stanglåser. Det er nesten umulig å pry ut porten. Med oppgraderingssettet som ekstrautstyr som er enkel å montere selv, kan du også låse porten oppover.

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Garasjeportåpnere - betryggende sikre