Berry-vippeporter

Her gjenspeiles kvaliteten i vakkert design

Originalen har alt: kvalitet og sikkerhet, design, komfort og toppmoderne teknologi. Hver Hörmann Berry-port har erfaring med mer enn 50 års kompetanse i bygging av garasjedører.
På grunn av mangfoldet av motiver finnes den riktige porten for alle hus.

Gode grunner for Berry-vippeporter fra Hörmann

Hel beskyttelse gjennom klare detaljer

Hel beskyttelse gjennom klare detaljer

Et eksempel på det høye nivået på sikkerhetsutstyret på Berry-vippeporter er de fleksible beskyttelsesdekslene over hevearmene og de fleksible plastbåndene mellom dørblad og ramme. De reduserer risikoen for utilsiktet knusing eller klemming.

Denne høye sikkerhetsstandarden er det bare vippeportene fra Hörmann som har.
Holdbar og optimal sikret

Holdbar og optimal sikret

Hvis en av fjærene på hevearmen ryker etter mange år, holder de andre intakte fjærene porten. Slik at porten er pålitelig sikret mot fall. Avstanden mellom fjærvindingene så liten at selv barnefingre er beskyttet mot fastklemming.

Brukervennlig åpning og lukking

Brukervennlig åpning og lukking

Etter fullstendig åpning vilporten bli dempet ved stoppet og kommer sikkert tilbake til skinnecontaineren i skinneåpningen.

Den spesialformede hevearmen trykker på porten nær karmen når den lukkes, så lukker porten seg selv. Derved oppstår det ikke noen spalte mellom porten og rammen.

Sikker gjennom innovativ låsing.

Sikker gjennom innovativ låsing.

Den unike rotasjonslåsen på vippeportene fra Hörmann holder hjørnene på portbladet fast mot karmen, og er en langt bedre sikring enn tradisjonelle stanglåser. Det er nesten umulig å pry ut porten. Med oppgraderingssettet som ekstrautstyr som er enkel å montere selv, kan du også låse porten oppover.

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du må ikke lengre ut i vær og vind gjennom døren,  for å kontrollere at porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.

***  hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Garasjeportåpnere - betryggende sikre