Ytterdører

Ytterdører i aluminium med moderne design og maksimal varmeisolering

Det skal være klasse over den nye ytterdøren din. Den skal passe til stilen i ditt hjem, være representativ og dermed bevise din gode smak. En ytterdør skal også oppfylle høye sikkerhetskrav og bidra til energisparing med høye varmeisoleringsverdier. På mange måter har dører i aluminium overlegne egenskaper, sammenlignet med dører av kunststoff eller tre. Fordeler:

  • høy varmeisolering
  • høy sikkerhet
  • høy støybeskyttelse
  • høy stabilitet
  • ingen maling

Dører i aluminium ser fortsatt nye ut etter mange år og gir deg dessuten flere muligheter når det gjelder tilbehør og design.

ThermoCarbon ytterdør i aluminium – Verdensmester i varmeisolasjon og sikkerhetsklassens beste!

Vår motivasjon var å bygge en inngangsdør . som oppfyller  de høyeste kravene til sikkerhet, termisk isolasjon, teknisk utstyr og design. Det er akkurat det vi oppnådde med vår premium frontdeksel ThermoCarbon. Med UD-verdier på opptil 0,47 W / (m²·K), harr ThermoCarbon velforkjent verdens mest anerkjente varmeisolasjon og i den valgfrie RC 4-versjonen, den beste i klassen blant aluminiumsdørene. Den høyteknologiske fløyprofilen er laget av karbonfiberglass-hybridmateriale som gir denne premium inngangsdøren litt ekstra som ingen andre har, på grunn av høy stivhet og slagfasthet, samt bedre lydisolasjon. ThermoCarbon ytterd;r er tilgjengelig i 15 moderne dørmotiver i 18 foretrukne farger, samt to farger på forespørsel. En individuell utforming av inngangsdøren med mange andre utstyrsalternativer som håndtak, glass og låsevarianter er selvsagt mulig.

Aluminium ytterdør ThermoSafe – Komfort og sikkerhet i beste kombinasjon!

Våre ytterdører ThermoSafe overbeviser når det gjelder sikkerhet og varmeisolasjon. Takket være 73 mm tykt aluminiumdørblad med PU hardskumfylling og en internt termisk separert aluminiumsfløyprofil, overbeviser ThermoSafe-dørene med en UD-verdi på opptil 0,8 W (m²·K). Standard 5-veis sikkerhetslås og valgfritt RC 2 eller RC 3 sikkerhetsutstyr gir deg en trygg og behagelig følelse når du sovner.
Også når det kommer til utseende, utelukker ikke ThermoSafe-utførelsen noe. Du kan velge mellom mer enn 70 dørmotiver fra moderne til klassisk i 18 foretrukne farger som vil sikkere at du finne drømdøren din. Valgfritt utstyr som håndtak, glass eller innovative dørstasjoner muliggjør ditt individuell dørdesign.

 

Akkurat den døren du ønsker deg

Hörmann byr på mange muligheter til å få den døren som passer ditt personlige hjem best. Til nesten alle ytterdørmotivene kan du velge mellom mange vinduer og farger. Også sideelementer og/eller overlys er mulig.

Gode grunner for Hörmann ytterdører

Dørblad uten synlig fløyramme

Dørblad uten synlig fløyramme

Våre ytterdører ThermoCarbon, ThermoSafe og Thermo65 gir deg utsøkt og edelt velkomst. Det elegante dørbladet med glatt overflate innvendig og utvendig og uten synlig fløyprofil, oppfyller høyeste krav til design.

Interiøret harmoniserer perfekt med innerdørene til stuen, og med skjulte hengsler har en spesielt høy – standard med ThermoCarbon og eventuelt med ThermoSafe ytterdør.
Fremragende varmeisolering

Fremragende varmeisolering

Våre ytterdører ThermoSafe og ThermoCarbon representerer en ny generasjon av ytterdører. Thermo65 dører har meget gode varmeisolasjonsverdier medUD-verdier opptil 0,87 W/(m²·K). ThermoSafe Haustüren overbeviser også med UD-verdi opptil 0,8 W/(m²·K). Begge dørsystemene oppfyller alle kravene i den nye ENEV 2014. De aller beste innen termisk isolasjon er helt klart våre ThermoCarbon ytterdører:

Med unnik UD-verdi opptil 0,47 W/(m²·K) er de også sertifisert av IFT Rosenheim for passive hus. Med ThermoSafe og ThermoCarbon inngangsdører av glass er dørbladet fylt med glass og ikke som vanlige dørblad. Den patenterte løsningen betyr: enda bedre varmeisolering, ettersom skummet kombineres optimalt med vinduene, og dermed blir det ikke opprettet termiske broer.
ThermoCarbon aluminiumytterdører med UD-verdi opptil 0,47 W/ (m²·K)*
* dørstørrelse 1250 × 2200 mm (UD-verdien avhenger av dørstørrelsen)
Innbruddshemmende lås

Innbruddshemmende lås

Våre ytterdører setter nye standarder når det gjelder sikkerhet. Alle ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører leveres som standard med innbruddshemmende sikkerhetsklasse RC 3.
ThermoCarbon ytterdører er sikkerhetsklassen med valgfritt sikkerhetsutstyr RC 4. Thermo65 og TopComfort ytterdørene er valgfritt tilgjengelig i RC 2 utstyr.

Høyere sikkerhet betyr ikke at dørutseende må lide. Innbruddsshemmende sikkerhetsutstyr vises ikke på døren din, i motsetning til mange konkurrerende løsninger. Dette er merkekvalitet fra Hörmann!
Sikre vinduer

Sikre vinduer

Når det gjelder ulykke og innbruddssikring, oppfyller Hörmanns husdører de høyeste standardene. Det laminerte sikkerhetsglasset med en tykkelse på 8 mm på innsiden og utsiden av isolasjonsglasset sørger for maks sikkerhet.

Hvis glasset brytes, bindes og festes glassplintene til den innvendige folien  slik at risikoen for skader ved skjæring er nesten umulig. Dessuten sørger det laminerte sikkerhetsglasset for økt innbruddssikring, siden det blir vanskeligere å stikke hånden gjennom.
Komfortable dør-åpnere

Komfortable dør-åpnere

Dette er nyskapende teknologi som inspirerer og gir ekstra komfort for deg: Hörmann døråpner ECturn for ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører. Du kan enkelt betjene portåpnere med Hörmann BiSecur håndsender eller trådløse trykknapper. Med BiSecur-appen kan du sjekke statusen til døren din når som helst fra hvor som helst i verden. ECturn-motoren er også ideell for barrierefri konstruksjon.

Ytterdører i takhøyde

Ytterdører i takhøyde

ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører i XXL-design gir deg sjenerøse innredningsmål og mer komfort. ThermoSafe motiver er tilgjengelige opptil 2500 mm, ThermoCarbon er tilgjengelig opptil 3000 mm høyde.

Kataloger