Automatiske svingdører

Svingdører i kombinasjon med en døråpner gi tilgjengelighet i offentlige områder, på jobb og hjemme. For en barrierefri gjennomgang tilbyr Hörmann stål-branndører samt full-glass branndørere med døråpner HDO 200 / 300 og innerdører i kombinasjon med døråpneren PortaMatic.

Få en oversikt

Innerdører med døråpner PortaMatic

Innerdører med døråpner PortaMatic

Innerdører kan betjenes med PortaMatic bare ved hjelp av håndsender eller trykknapp. Mange funksjoner og innstillingsmuligheter gjør den maksimal fleksibel. Et annet pluss: det slanke designet helt uten ekstra sensorlist. På grunn av det høye sikkerhetsnivået i lav-energiforbruk, er PortaMatic den ideelle døråpneren for f.eks. boliger, kontorer, sykehus, medisinsk praksis og sanitære områder.*

PortaMatic er den billigste motoren i sin klasse og perfekt for ettermontering. *For visse brukergrupper, slik som eldre eller trengende mennesker og små barn må bruk av stasjonen kontrolleres. Mer informasjon funner du på PortaMatic produktside.
Branndører av stål med døråpner HBO 200 / 300

Branndører av stål med døråpner HBO 200 / 300

Dørene STS / STU i stål og rustfritt stål og de multifunksjonelle dørene OD er ​​egnet for barrierefrie gjennomgang med branndører. Disse dørene er tilgjengelige som et perfekt koordinert system med dør og døråpner. De imponerer med sin praktiske åpning via trykknapp, radar- og bevegelsesdetektorer samt betjeningselementer med BiSecur-radioteknologi, for eksempel håndsender.

De automatiske svingdørene er tilgjengelige som en komplett pakke med integrert røykbrytersentral og sensorstyreskinne for filigreeutseende.
Branndører av hel-glass med døråpner HBO 200 / 300

Branndører av hel-glass med døråpner HBO 200 / 300

Automatiske rørrammedører muliggjør gjennomsiktige, barrierefrie passasjer som også oppfyller brannvernskrav. Våre brann- og røyktette dører av glasset aluminium er allerede fabrikkmontert med en passende portåpner.

Du kan enkelt få tilgang til den automatiske døren med trykknapp, radar eller bevegelsesdetektor eller med Hörmann-kontroller med BiSecur trådløs teknologi, slik som den komfortable håndsenderen.
Kataloger