Europas største
sortiment

Dører

Dører og karmer for elementbygg

Over flere tiår har Hörmann kontinuerlig bygget ut sitt dør-sortiment til dagens komplette utvalg. I tillegg til dette allsidige sortimentet for elementbygg, tilbyr Hörmann individuelle løsninger med godkjenning i individuelle tilfeller. Høyt spesialiserte fabrikker utvikler og produserer bygningskomponenter, som utmerker seg gjennom kvalitet, funksjonssikkerhet og lang levetid.
Med tilstedeværelse i de viktigste internasjonale økonmiske regioner er vi en sterk, fremtidsrettet partner innen industribygg.

Automatiske svingdører

Svingdører i kombinasjon med en døråpner gi tilgjengelighet i offentlige områder, på jobb og hjemme. Med automatiske svingdører tilbyr Hörmann også brannverns løsninger.

 

til automatiske-svingdører

Dører for boligprosjekter

Ytterdører

Det skal være klasse over den nye ytterdøren din. Den skal passe til husets stil, den skal være representativ og et bevis på god smak. Ytterdøren skal også oppfylle høye sikkerhetskrav og bidra til varmeisolasjon og dermed energisparing.

 

til ytterdører

Garasje-sidedører

Sidedører er så praktisk. Hos Hörmann får du Berry-vippeport med seksjons-dør eller garasje-rullport RollMatic med garasje-sidedør med samme utseende.

 

til garasje-sidedør

Gode grunner for Hörmann dører

Merkekvalitet fra Tyskland

Merkekvalitet fra Tyskland

Hörmanns produkter er utviklet og produsert i spesialiserte fabrikker.

Produkter for generasjoner

Produkter for generasjoner

Langtidstester under realistiske forhold sørger for velfungerende serieprodukter i Hörmann-kvalitet.

Fremtiden for øyet

Fremtiden for øyet

Hörmann ønsker å gå foran med et godt eksempel. Derfor dekker selskapet allerede i dag 100 % av energibehovet fra grønn strøm i dag.