Arkitektprogram

Med Hörmann arkitektprogram  kan du raskt og enkelt med bare noen få klikk lage individuelle utlysningstekster og bruke tegninger for Hörmann-produkter. Med det moderne, brukervennlige grensesnittet er det nå enda lettere å plalegge produkter fra Hörmann. Programmet har en klar betjeningsstruktur med nedtrekksmenyer og symboler, og en søkefunksjon. Slik at det er lettere å finneutlysningstekster og tegninger (DWG og PDF-gormat) til over 300 Hörmann produkter. Fotorealistiske fremstillinger supplerer informasjonen til mange av produktene. Bruken av arkitektprogrammet eller nedlasting av arkitektprogrammet er selvsagt gratis.

Nettversjon

Arkitektprogram som nettversjon

Med den nye nettversjonen kan arkitektprogrammet kjøres i operativsystemene Windows, Mac og Android. Uansett om via smarttelefon, nettbrett , bærbar PC eller datamaskin på kontor, med en aktiv nettforbindelse kan du alltid hente data fra programmet.

Klikk her for nettversjonen

Offline-versjon

Arkitektprogram for nedlasting

Den påvist offline versjonen av arkitektprogrammet er fortsatt tilgjengelig.Du kan laste den ned eller bestille den gratis via post. Installasjon er ikke nødvendig. På Windows kan den også brukes i nettverket ditt. En oppdateringstjeneste holder deg oppdatert.

til Offline-versjonen