Grindåpner

Inspirerende komfort og overbevisende sikkerhet

Bare med en fjernstyrt portåpner vil grinden være komfortabel. Som man forventer. Selvfølgelig bør det ikke være bare en motor, men et kvalitetsprodukt som  du kan stole på hver dag; for for den nye inngangsporten eller for ettermontering på den eksisterende dreie- eller skyvegrinder.
Med den valgfrie Hörmann BiSecur Gateway  kan du styre Hörmann garasje og inngangsport-åpnere, , Hörmann inngangsdør * og andre enheter via smarttelefon eller nettbrett. I tillegg er det også mulighet til å sjekke om portposisjonen til garasjeport- og grindåpneren endres , samt om ytterdøren* er låst mens du er på farten. Mer informasjon finner du  i brosjyren "BiSecur SmartHome" på www.bisecur-home.com.

*med spesialutstyr

Gode grunner til å velge grindåpner fra Hörmann

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Sikker

Sikker

Gjennom den automatiske utkoplingen er Hörmann grindåpnere er pålitelige og sikre i alle faser av åpningen og lukkingen. Grinden stopper straks den møter en hindring. Ekstra sikkerhet gir fotocellene, som uten berøring oppdager personer eller gjenstander. Disse lar seg enkelt og elegant integreres i sikkerhetsstolpene Den kan plasseres i innkjørselen for å sikre bevegelsesområdet til slag- eller skyvegrinden.

Pålitelig

Pålitelig

Grindåpneren fra Hörmann med myk-start og myk-stopp sørger for et behagelig og stillegående portløp. Grindens bevegelse starter uten rykk når den åpnes, og bremses mykt ned før lukking. Dette skåner grind og grindåpner – og naboene blir ikke forstyrret.

Robust

Robust

For å tåle de mekaniske påkjenningene, er grindåpnerne fra Hörmann overbevisende robuste og avhøy kvalitet. Det værbestandige og slitesterke materialet gir en langvarig funksjon. For spesielt kalde områder leveres RotaMatic med integrert varmekolbe.

Sertifisert

Sertifisert

Hörmann grindåpnere er sikre i alle faser av åpning og lukking. Driftskreftene for alle vanlige grindstørrelser og monteringssituasjoner er allerede testet og sertifisert av testet og sertifisert av uavhengige testinstitusjoner etter DIN EN 13241-1.

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning