Garasjeportåpnere

Komfort og sikkerhet

Hvem liker vel å komme seg ut av bilen i vind og vær eller midt på natten bare for å åpne garasjen. Med en Hörmann garasjeportåpner har man alltid "fri reise", fordi man åpner garasjeporten og inngangsporten raskt, komfortabelt og trygt ved håndsender fra bilen. Med den komfortable og raske SupraMatic, det billige ProMatic og ProMatic-batteriet, portåpnere for garasjer uten strømforsyning, tilbyr Hörmann innovativ portåpnerteknlogi.
Det nye radiosystemet BiSecur er standard på alle garasjeportoperatører. Hörmann innovative trådløse system BiSecur med statusforespørsel overbeviser med enestående komfort- og sikkerhetsfunksjoner samt håndsender med eksklusiv design og høyglanspolert overflate.

Med den valgfrie Hörmann BiSecur Gateway kan man styre Hörmann garasjeport- og grindåpnere, Hörmann ytterdører** og andre enehter, enkelt med en smarttelefon eller nettbrett. Dessuten kan man vise portposisjonen til garasjeport- og grindåpneren og om ytterdøren* er låst mens du er på farten. Mer informasjon finner du i brosjyren "BiSecur SmartHome" og påwww.bisecur-home.com.

*med spesialutstyr

Gode grunner for garasjeportåpnere fra Hörmann

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Sikker

Sikker

Ubudne gjester har ingen sjanse på Automatic-garasjeportene fra Hörmann: Når porten er lukket smekkerinnbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens føringsskinne. Porten blir straks fastlåst og beskyttet mot innbrudd. Denne portlåsen virker rent mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til portåpnere fra andre produsenter.

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Alle BiSecur-motorer, mottakere og kontroller er 100 % kompatible. Med en håndsender eller for eksempel en trådløs kodetaster kan du enkelt åpne inngangsdøren, grindene dine eller andre enheter med BiSecur-mottakere, i tillegg til garasjeporten din.
Med vår app* og  BiSecur Gateway kan du styre garasjeportenes og inngangsportenes motorer, din Hörmann ytterdør**

eller praktisk kontroller PortaMatic-døråpneren og andre enheter via smart telefon eller tablett.

* For smarttelefon eller nettbrett med iOS og Android operativsystem.
** For denne funksjonen er det nødvendig at Hörmann-døren ThermoCarbon / ThermoSafe er utstyrt med automatisk lås S5 / S7 Smart.
Pålitelig

Pålitelig

Den pålitelige automatiske utkoplingen stopper porten sikkert ved uventede hindringer.For enda bedre sikkerhet anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring. Dette er allerede standard på Hörmann SupraMatic P-portåpner.

Den myke-starten og myke-stoppen åpner og lukker porten jevnt og stille. Start- og stoppfasene kan innstilles individuelt for din garasjeport. Dette skåner din garasjeport, og du vil ha glede av den i lang tid.
Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Turborask

Turborask

Rask og sikker bruk med SupraMatic portåpner sammen med din Hörmann garasje-leddport. Inntil 50 % høyere åpningshastighet betyr mer sikkerhet og mindre stress ved sterkt trafikkerte garasjeinnkjørsler. Sammenlign åpningshastighetens på SupraMatic portåpner med andre portåpnere.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du må ikke lengre ut i vær og vind gjennom døren,  for å kontrollere at porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.

***  hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig.

Sertifisert

Sertifisert

Garasjeportåpnere fra Hörmann er optimalt tilpasset leddportene fra Hörmann, og testet og sertifisert av uavhengige testinstitusjoner i henhold til den tyske TTZ-retningslinjen "Innbruddssikring for garasjeporter".

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning