Garasjeportåpnere

Komfort og sikkerhet

Hvem liker vel å komme seg ut av bilen i vind og vær eller midt på natten bare for å åpne garasjen. Med en Hörmann garasjeportåpner har man alltid "fri reise", fordi man åpner garasjeporten og inngangsporten raskt, komfortabelt og trygt ved håndsender fra bilen. Med den komfortable og raske SupraMatic, det billige ProMatic og ProMatic-batteriet, portåpnere for garasjer uten strømforsyning, tilbyr Hörmann innovativ portåpnerteknlogi.
Det nye radiosystemet BiSecur er standard på alle garasjeportoperatører. Hörmann innovative trådløse system BiSecur med statusforespørsel overbeviser med enestående komfort- og sikkerhetsfunksjoner samt håndsender med eksklusiv design og høyglanspolert overflate.

Med den valgfrie Hörmann BiSecur Gateway kan man styre Hörmann garasjeport- og grindåpnere, Hörmann ytterdører** og andre enehter, enkelt med en smarttelefon eller nettbrett. Dessuten kan man vise portposisjonen til garasjeport- og grindåpneren og om ytterdøren* er låst mens du er på farten. Mer informasjon finner du i brosjyren "BiSecur SmartHome" og påwww.bisecur-home.com.

*med spesialutstyr

Gode grunner til å velge garasjeportåpnere fra Hörmann

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Smart app-betjening

Smart app-betjening

Bruk smarttelefonen rett og slett som håndsender. Med den nye Hörmann BlueSecur-appen kan du enkelt styre garasjeporten eller ytterdøren via Bluetooth**. Og for dine familiemedlemmer, kan du bare overføre ytterligere brukerrettigheter*** permanent eller tidsbegrenset til smarttelefonene deres. På den måten har alle i familien sin egen «port- og døråpner» alltid tilgjengelig på smarttelefonen.


** i forbindelse med intern eller ekstern Hörmann Bluetooth-mottaker
*** Ev. er det nødvendig med tilleggskjøp (i app-kjøp) i App Store eller Google Play butikk

Sikker

Sikker

Ubudne gjester har ingen sjanse på automatiske garasjeporter fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker oppskyvingssikringen automatisk inn i enden på portens føringsskinne. Porten blir straks fastlåst og beskyttet mot innbrudd. Denne portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.

Pålitelig

Pålitelig

Den pålitelige automatiske utkoblingen stopper porten sikkert ved uventede hindringer. For enda bedre sikkerhet anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring.

Porten åpnes jevnt og stille med mykstart og mykstopp. Start- og stoppfasene kan innstilles individuelt for garasjeporten. Dette skåner garasjeporten, og du vil ha glede av den i lang tid.

Turborask

Turborask

Rask og sikker bruk med SupraMatic-portåpner i kombinasjon med din Hörmann garasje-leddport. Åpningshastigheten inntil maks. 25 cm/s betyr mer sikkerhet og mindre stress ved sterkt trafikkerte garasje-innkjørsler. Sammenlign SupraMatics åpningshastighet med andre portåpnere.

Sertifisert

Sertifisert

Garasjeportåpnere fra Hörmann er optimalt tilpasset leddportene fra Hörmann, og testet og sertifisert av uavhengige testinstitutter iht. TTZ-retningslinjen "Innbruddssikring for garasjeporter".

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning