Sportshallporter

Sportshallporter – fylling på monteringsstedet

Hörmann sportshallporter er i samsvar med ulykkesforebyggende forskrifter for "skoler" iht. GUV-V S1. Portbladet er ballbestandig i henhold til retningslinjene i DIN 18032 og "Forsknings- og materialtestingsinstituttet for byggebransjen, Stuttgart (FMPA)". testet. Portrammen består av solide rektangulære rør med vannrett forsterkningsstivere og er godt forberedt for fylling for på monteringsstedet. Motvekter og anslagsdempere sikrer sikker og enkel portoperasjon.
Sportshallporter er generelt slått i åpningen og tett i flukt med hallenes indre vegg. De svinger ikke inn i hallen under åpning og lukking.

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning