Skyveporter

Skyveport – frittbærende konstruksjon, høy sikkerhetsstandard, komplett forhåndsmontert

Hörmann skyveporter av stabile stålprofiler leveres som komplett element med en åpningsbredde på inntil 16 meter. Med to anlegg ved siden av hverandre kan man oppnå en bredde på 32 meter. Konstruksjonen er frittbærende. Fordelene: svært lite fundamenteringsarbeid. Ingen føringsskinne montering, ingen forstyrrelse av portkjøringen ved is, snø eller grov smuss.

Gode grunner for skyveporter fra Hörmann

Ekstra aluminiumsbånd*

Ekstra aluminiumsbånd*

På begge sider av døren er aluminiumbånd* festet til portfløyens overkant. Dette unngår direkte kontakt av valsene med dørbelegget av høy kvalitet. Dette bevarer det vakre utseendet på porten.

* Inkludert i levering med type HS, valgfritt tilgjengelig med type HSS / HS Alu.

Sikker automatisk styring

Sikker automatisk styring

Fem selvovervåkende lukkekantsikringer stopper døren umiddelbart – selv med liten motstand. Dette sikrer maksimal sikkerhet for personer og kjøretøy.

Sikker styringselektronikk

Sikker styringselektronikk

Styringselektronikken er integrert i kolonnen. Den befinner seg på siden som peker innover. For vedlikeholds- og justeringsarbeid må klaffen bare låses opp. En individuelt koderbar håndsender gjør det mulig å åpne skyvegrinden fra bilen, spesielt behagelig for sjåførene til firmaflåten din. Dette er veldig gunstig for porter som brukes ofte.

Kraftig elektronikk for alle kontrollfunksjoner
  • Kontaktstrimler utvidelse
  • Radiostyring
  • Kortlesersystem
  • Time-in / åpning automatisk
  • Induksjonssløyfe
  • Fotocelle
  • Skjerm: Åpne, lukk, portbevelgelse

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning