Rulleporter og rullegitter

Rulleporter og rullegitter – økonomisk, robust og pålitelig

Hörmann rulleporter og rullegitter av aluminium og stål er spesielt økonomiske grunnet genialt enkel konsturksjon med få komponenter. Dette er noe som synes i den hverdagslige driften igjen og igjen. Rulleporter og rullegitter krever svært liten plass over åpningen. De rulles kompakt opp bak karmen. På sidene og under taket mister man ingen verdifull plass.

Den høye spesialiseringsgraden i Hörmann rulleporter- og rullegitterkonstruksjon går langt over den normale standarden. Implementeringen av spesialløsninger er en del av vår hverdag i virksomhet for vårt engasjerte team.

På grunn av sin kompakte konstruksjon, er RollMatic rullegitter med maks. 335 mm nødvendig overhøyde eller installasjonsdybde spesielt egnet for små butikkporter med begrenset plass.

Portene tar ofte stor plass på bygningens utside på næringseiendommer. Dette gir deg enormt energibesparende potensial – informasjon om tilkobling og ettermontering finnes i Hörmann energisparekompass.

Gode grunner for rulleporter og rullegitter fra Hörmann

Nyskapende trekkfjærteknikk

Nyskapende trekkfjærteknikk

Sikker og bevist

Trekkfjærteknikken gjør den manuelle åpningen og lukkingen av porten betydelig lettere. Rulleporter / rullegitter SB og TGT opptil størrelse 6000 × 4500 mm kjører lett ved bruk av liten kraft. For rulleporter / rullegitter med motor som ekstrautstyr, er trekkfjærteknikken skånsom for portens og motorens mekanikk.

Høy sikkerhet uten sensor på portblad

Høy sikkerhet uten sensor på portblad

Standard kraftbegrensning på WA 300 R S4 / WA 300 AR S4

I kombinasjon med disse motorene overbeviser Rolling Gates SB og TGT med høy sikkerhet når de åpnes og lukkes.

Takket være standard kraftbegrensning i retning «Port åpen» og «Port lukket» er det for de fleste portbladvarianter og størrelsesområder ikke nødvendig å installere en lukkekantsikring og inntrekkssikring for å oppfylle kravene iht. DIN EN 12453. I tillegg er døren svært lett å vedlikeholde, siden ingen sensor med slitasje-spiralkabel er montert på dørgardinet.
Rask, forsiktig og sikker døråpning

Rask, forsiktig og sikker døråpning

Utstyrspakke S6 med FU-drev og kontroll

Forbedre driftsprosessene og reduser varmetapet med tilleggsutstyret S6 inkl. drivaggregat for rulleporter DD med Decotherm-hengsler. Porten åpner opptil 1,1 m / s – nesten like fort som en hurtigport. Ytterligere fordeler: Installasjonsdimensjoner samt oppkjøps- og driftskostnader er betydelig lavere enn ved høyhastighetsdør.

Takket være mykstart og mykstopp går døren veldig forsiktig til tross for tempoet – dette lindrer dørmekanikken og forlenger dørens levetid. Et lysgitter i føringsskinnen sørger for det nødvendige høye sikkerhetsnivået og er også pålitelig beskyttet mot slitasje og skade.
Fornuftige detaljer for et langt liv

Fornuftige detaljer for et langt liv

God gjennomtenkt konstruksjon med innløpstrakt og stormkroker

Innløpstrakten på rulleportene DD reduserer effektivt slitasje på portbladet. Skulle det være nødvendig, kan du enkelt erstatte trakten. Ofte oppfyller våre utviklede produkter samtidig flere funksjoner

Stormkroken på rulleportens hengsler beskytter døren mot skader forårsaket av for eksempel vindbelastning. Samtidig er de en utmerket innbruddssikring, da profilene ikke lett kan skyves ut av føringene.
Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning