Porter for fellesgarasjer

Porter til fellesgarasjer – Mange utførelser, én kvalitet

Økonomisk, varige funksjoner og personlig sikkerhet samt ekstremt stillegående, selv ved høy frekvens, er de fremtredende funksjonene i portene til fellesgarasjer.

Den svingbare vippeporten N 500 er egnet for doble garasjer i privat sektor og for fellesgarasjer med opptil 25 parkeringsplasser.

Vippeporten ET 500 svinger bare opptil 40 mm ved åpning og lukking, noe som gjør den ideell til fellesgarasjer, og er svært egnet for gangveier.
Konstruksjonen av skyvegrinden ST 500 har også en liten installasjonsdybden i fallområdet.

Speed-leddporten med mikroprofilert overflate øker døråpningen og er også veldig rask.

Berry-leddport er spesielt egnet på grunn av den robuste konstruksjonen, den ukompliserte operasjonen for sikkert lukke til parkeringsplasser i fellesgarasjer. Portbladet med ventilasjonsåpninger sørger for optimal ventilasjon.

Rulleporter og rullegittre
er enkelt konstruert og ekstra robust. Den kompakte viklingen trenger liten overhøyde. I svært smale rom er utendørs installasjon også mulig.
Alle porttyper tilbyr sammen et stort utvalg av motiver og muligheten for individuelle design.

Gode grunner for Hörmann porter til fellesgarasjer

Rolig, stillegående portkjøring selv med høy frekvens

Rolig, stillegående portkjøring selv med høy frekvens

Dobbelvalser i styreskinnen og føringsruller med kulelager gjør at døren kan løpe jevnt, stille og med absolutt presisjon – selv ved kontinuerlig bruk. Vippeport ET 500 og skyvegrind ST 500 er konstruert for en levetid på minst 250 000 portsykluser; vippeporten N 500 eventuelt med forsterket fjærpakke for minst 100 000.

Konstruktivt godt sikret

Konstruktivt godt sikret

Det åpne designet med sikkerhetsavstand mellom portbladet og bygningsstruktur gir pålitelig beskyttelse mot fingerskader på side og bunnkanter. En spesielt formet EPDM-profil beskytter lukkekanten til portfløyen. Til vippeport ET 500 og skyvegrind ST 500 sikrer en integrert fotocelle også åpningsområdet til døren.

Kontrollert enhet fra dør og motor

Kontrollert enhet fra dør og motor

Alle doble porter og porter til fellesgarasjer blir alltid testet og sertifisert sammen med de tilhørende stasjonene av uavhengige, anerkjente institutter. Dette sikrer at døren og kjøreaggregatet kjører jevnt og trygt. Dette er spesielt viktig når døren er installert på offentlige områder som underjordiske og fellesgarasjer.

Praktiske gang- og sidedører

Praktiske gang- og sidedører

På forespørsel kan de doble portene og porter til fellesgarasjer også leveres med en praktisk gangdør eller sidedører som ligner på det respektive motivet.
Innretning til gangdører er mulig på venstre, høyre eller i midten. Dørlukker følger med i leveringsomfanget som standard.

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri å gå ut i vind og vær for å se om din RollMatic OD rulleport for montering under taket er stengt. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.


*** hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning