Hurtigporter

Hurtigporter – standart med FU-styring

Hörmann hurtigporter brukes inne og ute for å gi en optimal trafikkflyt, bedre inneklima og høy energibesparelse. Hörmann-serien omfatter vertikalt og horisontalt åpeninger, gjennomsiktige dører med fleksible hengsler, også i kombinasjon med keddporter og rulleporter, samt kraftige og servicevennlige spiralporter med glatt aluminiumsprofiler.

Porter tar ofte stor plass på bygningsens utside på næringseiendommer. Dette gir deg enormt potensial til å spare energi – informasjon om tilkobling og ettermontering finner du i Hörmann energisparekompass.

Gode grunner for Hörmann hurtigport

Sikkerhet som standard

Sikkerhet som standard

Berøringsfri sikkerhet

Sikkerhetslysgitter integrert i sideelementene overvåker lukkeflaten på dørbladet
opp til en høyde på 2500 mm. sikkerhetslysgitter oppfyller sikkerhetskravene i
henhold til DIN EN 13241-1 .

Ytterligere sikkerhetstilbehør (f.eks. lukkekantsikring eller fotocelle) er dermed overflødig. Dra nytte av denne forbedrede sikkerheten og en spesielt monterings- og servicevennlig hurtigport.
Optimaliserte driftsprosesser

Optimaliserte driftsprosesser

Standard lang levetid og høy effektivitet

Frekvensomformerstyringen avlaster hele portmekanismen og garanterer tilnærmet slitasjefritt, stillegående portløp.

Den høye åpnings- og lukkehastigheten optimerer driftsprosessene, og varmetap reduseres. I tillegg skåner myk-start og myk-stopp hele portmekanismen og forlenger portens levetid betraktelig. For tunge isolerte porter støttes porten av fjær og hastighetleddporter med H og V montering gjennom slitasje motvekt.
Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Jevnt skummet stålseksjon

De varmgalvaniserte, isolerte profilene med PU-hardskumfylling gir en særdeles høy varmeisolering. Portene leveres som standard i aluminiumshvitt (RAL 9006) Utvendig Micrograin-overflate
med elegant linjeprofil, på innsiden er seksjonene Stucco-preget.

Forhøyet varmeisolering med ThermoFrame

Oppvarmede haller krever velisolerte høyhastighetsdører. ThermoFrame skiller sideelemtene fra bygningsstrukturen. Den brutte kuldebroen inkl. ekstra pakninger forbedrer varmeisoleringen med opptil 15 % og beskytter sidekarmene optimalt mot rustdannelse og er enkel og rask å montere. ThermoFrame kan bestilles som et alternativ til porter med 42 mm tykke og 67 mm tykke seksjoner. Den er allerede inkludert i Iso Speed ​​Cold 100 porter.
Varig klar sikt

Varig klar sikt

Valgfrie vinduer

Duratec-vinduer garanterer høyeste ripebestandighet til tross for stor bruk i tøffe industrielle miljøer. Det spesielle overflatebelegget beskytter vindusrutene mot riper og vaskestriper

Med 67 mm isolerte portern får du aluminiums vindusrammer i termisk separert versjon med tredobbelt glass. 42 mm isolerte dører leveres med dobbelt glass.

Glassstrimler på innsiden gjør det enkelt og raskt å bytte ut defekte vinduer.
Kataloger
Videoer

Hurtigport HS 7030 PU - Rask spiralport

Hurtigporter: SoftEdge-bunnprofil - Ingen ventetid etter sammenstøt

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning