Brannskyveporter

Brannskyveporter for pålitelig beskyttelse av eiendom

Hörmann leverer skyveportløsninger med én eller to fløyer for alle bygg og oppfyller kravene i ulike brannvernklasser. Brannvernskonstruksjonene er testet i henhold til DIN 4102, kvalitetsstyrt av Braunschweig-materialetestinstituttet og godkjent av DIBt.
Røykfrie brannskyveporter for trygge rømnings- og redningsruter blir også testet i henhold til DIN 18095. De anbefales for alle områder med høy passasjerfrekvens, der folk i tilfelle brann skal beskyttes mot spredning av dødelige røykgasser.
For rask passering av mennesker og passasjen med håndvogn eller mindre transportkjøretøy tilbys brannskyveporter med rømningsdør/nødutgang. Av sikkerhetshensyn er gangdører og nødutgang som regel utstyrt med glideskinne-dørlukkere.

Gode grunner for Hörmann brann-og røyktett skyveporter

Høykvalitetsvisning av porten

Høykvalitetsvisning av porten

Hörmann skyvegrind gir en moderne dørutsikt gjennom et patentert V-not på elementleddet uten synlige skrueforbindelser. Den høye stabiliteten sikres av den sammenlåsende labyrintpluggprofilen. De 72 mm tynne elementene er full overflate, jevnt limt sammen ved hjelp av gjengede stenger. Dette resulterer i et høyverdig dørblad med parallelle, jevnt brede angrerende kanter.

Med opptil 9 meter høyde er de enkelte elementene laget av ett stykke uten irriterende sveisesømmen. Dette skaper en høyverdig visning av porten.
Praktisk portbladføring

Praktisk portbladføring

Den sylindriske rullen og den stabile føringsullen i forbindelse med den patenterte føringsskinnen sikrer optimal balanse av kraft. Kulelagerfjæringen garanterer stille løp og enkel betjening. Løpeskinnen kan justeres nøyaktig tredimensjonalt via settskruer. Gjennom sporet panelet i dørbladfarge skaper et harmonisk helhetlig bilde.

Butt ende uten innløpsprofil

Butt ende uten innløpsprofil

Denne valgfrie dørversjonen er alternativet til 2-vings svingdører i elementbygg, f.eks. i inngangsområder. Siden porten i innløpsområdet går enkelt på et rustfritt stålpanel på veggen, blir den frie gjennomgangen utvidet, og synet av porten forstyrres ikke av en innløpsprofil. Hvis innskyvningsområdet er utformet som en nisjeoppløsning med nisjeluke, er porten nesten usynlig.

Ekstra sikkerhet takket være sprøytebolter av rustfritt stål, Isolasjonsmiddel og gummi dobbeltsegling.
Med komfortabel portåpnerløsning

Med komfortabel portåpnerløsning

Kombinasjonen av en skyveport av stål eller rustfritt stål med portåpnerne SupraMatic HT eller ITO 400 gir rask åpning og lukking i daglig drift. For ekstra rolig og forsiktig portkjøring lønner det seg med portåpnerne SupraMatic HT og ITO 400 FU med myk-start og myk-stopp som standard. Den komfortable betjeningen skjer ved bruk av fjernkontroll, trykknapp eller nøkkelstrømbryter. Ved brann låser en patentert mekanisme motoren. Ved hjelp av vekter blir porten da pålitelig lukket.

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning