Skyveleddport

Et vidundermiddel for mer rom

Hörmann side-leddport er den ideelle løsningen for spesielle monteringssituasjoner: I motsetning til sving-, skyve-, og garasjerulleporter, åpnes ikke denne porttypen oppover, men sidelengs. En spesiell fordel er i situasjoner der man har garasjetak med plass til lagring av gjenstander (surfebrett osv.) forblir fri og portbladet av strukturelle årsaker (skrånende tak, lav overhøyde, forstyrrende avløpsrør) ikke kan plasseres eller monteres under taket.

Gode grunner for side-leddporten HST fra Hörmann

Lett, rolig, presis

Lett, rolig, presis

Doble ruller

De 42 mm tykke PU-skumfylte panelene styres sikkert og presist på toppen av stabile doble hjul og i bunnen i en avrundet bunnskinne. Den åpne konstruksjonen i begge ender gjør det enkelt å rengjøre bunnskinnen.

Pålitelig

Pålitelig

Fingerklemsikring innvendig og utvendig

Formen på portseksjonen og hengslene passer best til lamellovergangene samt forhindrer utilsiktet klemming av fingrene.

Dobbel automatisk utkopling

Den pålitelige automatiske utkoplingen er effektiv både når porten åpnes og når den lukkes. Ved uventede hindringer i åpningsområdet og på veggen, stopper porten umiddelbart.

Dette beskytter folk mot skade og skader ikke kjøretøy eller gjenstander.
Komfortabel

Komfortabel

Raskere i garasjen

For passasje av mennesker kan sideveggdører åpnes raskt og enkelt, selv delvis. For å komme inn i garasjen din raskere, for eksempel for å ta ut sykkelen.

Komfortabel med automatisk luftestilling

For porter med portåpner kan bredden på fotgjengerpassasjen settes individuelt

Betjeningen skjer med din håndsender, eller med håndtaket med trådløs modul, som leveres som ekstrautstyr.
Sikker

Sikker

Mekanisk innbruddssikring

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd.

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere. I tillegg kobler to kroker på siden av døren fast enden av dørbladet til sidekarmen.
Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri lenger gå ut i vær og vind for å sjekke om porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS eller på den innvendige bryteren FIT 5 BS viser fargen på lysdioden hvilken posisjon porten står i.  Ønsker du å lukke porten, trykker du bare en gang til*. Enklere og sikrere kan du ikke styre porten din.
* Betjenes porten når den er utenfor synsvidde, er det nødvendig med en ekstra fotocelle 

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Gjennomgående bunnpakning

Gjennomgående bunnpakning

  • standardmessig bunnskinne
  • gjennomgående bunnpakning
  • barrierefri tilgang
  • vanntetthet klasse 2
  • luftgjennomstrømning 2

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning