Garasjerulleport RollMatic

Komplett system inkludert portåpner

Rolleport og rulleport for montering under tak åpnes loddrett og trenger nesten ingen plass i garasjen. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. 

RollMatic rulleport er full av innovative detaljer. Fra den ekstra enkle monteringen til de sofistikerte sikkerhetspatentene går disse konseptene som en rød tråd gjennom alle produktets aspekter. Standardmotoren er vedlikeholdsvennlig montert utenfor viklingsakseldekselet. Portåpnerens integrerte mykstart og mykstopp sørger for et stille portløp og skåner porten. På grunn av fjærutjevningen og den pålitelige utkoblingsautomatikken, er en ekstra lukkekantsikring ikke nødvendig.

Den plassbesparende rulleporten for montering under tak RollMatic OD er ideal for modernisering. Den smale konstruksjonen av rulleporten for montering under tak gjør det mulig å installere den selv i svært smale forhold i garasjen. På grunn av det kompakte designet trenger porten ikke mer enn en karm på 60 mm. Standardportåpneren ProMatic kan enten monteres på den høyre eller venstre horisontale føringsskinnen, uten behov for ekstra takhøyde.

Gode grunner til å velge RollMatic garasjeport

Pålitelig vektjevning

Pålitelig vektjevning

Et vektutjevningssystem som er integrert i føringsskinnene støtter motoren når du åpner eller lukker døren samt beskytter drivmekanismen. Multifjærpakkene og de to wirene sikrer portbladet fra å falle i alle posisjoner. Ved en nødåpning kan porten lett åpnes for hånd. Med rulleport er derfor ikke håndsveiv nødvendig.

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Trådløst system BiSecur med sertifisert sikkerhet

Det trådløse systemet BiSecur med toveis trådløs teknologi står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker betjening av portåpnere, døråpnere, belysning med mer.
Denne ekstremt sikre BiSecur-krypteringsmetoden med stabil og støyfri rekkevidde, utviklet av Hörmann, gir deg vissheten om at ingen uvedkommende kan kopiere ditt trådløse signal. Testet og sertifisert av sikkerhetsekspertene ved Ruhr-Universitetet Bochum og uavhengige testinstitutter.

Sikker automatisk utkobling

Sikker automatisk utkobling

RollMatic-dørene er spesielt stille takket være standarddriftene med myk start og myk stopp og dørskånsomhet. Gjennom vektutjevningen og denpålitelige automatiske utkoblingen stopper porten på en trygg måte hvis den registrerer hindringer. For enda bedre sikkerhet anbefaler vi å montere en fotocelle som fungerer uten berøring.

Perfekt tilpasset

Perfekt tilpasset

Alle BiSecur port- og døråpnere, mottakere og betjeningselementer er 100 % kompatible. Med et tastetrykk på håndsenderen eller den trådløse bryteren kan du enkelt styre garasjeporten og grinden, samt dørlåser, døråpnere og andre enheter med BiSecur-mottakere. HCP-grensesnittet integrert som standard i hver åpner fra Hörmann gir deg enda flere muligheter. Dette gjør det enkelt å koble alle Hörmann portåpnere til eksterne Smart Home-systemer.

Kompakt rulleport

Kompakt rulleport

Rulleporten RollMatic er det beste valget når taket i din garasje skal være ledig eller garasjen dine er for liten til en rulleport for montering under tak eller leddport. Portbladet

til rulleporten pakkes kompakt på karmen du er nå fri til å bruke takområdet for lamper eller som ekstra lagringsplass. For installasjonssituasjoner med små sidestopp er RollMatic også tilgjengelig som ekstern rulledør for montering foran garasjeåpningen..

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du trenger aldri å gå ut i vind og vær for å se om din RollMatic OD rulleport for montering under taket er stengt. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.


*** hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig

Plassbesparende rulleport for montering under tak

Plassbesparende rulleport for montering under tak

For garasjer med svært liten karm er RollMatic OD rulleporter for montering under tak spesielt godt egnet, portbladet føres til taket via de smale styreskinnene. På grunn av den plassbesparende sidestyresammenstillingen krever RollMatic OD bare 60 mm overhøyde.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger
Videoer

Hörmann trådløst system BiSecur

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning