Garasje-leddporter

Hörmann drømmerport i merkekvalitet

Den elegante automatiske leddporten åpnes loddrett oppover. Dette garanterer mer plass i og utenfor garasjen - og hele passasjen er ledig . Leddporter passer alltid – uansett om garasjeåpningen er rektangulær eller vinklet, har en segment- eller en rundbue. Derfor er de ideelle for senere modernisering.

 

Gode grunner for garasje-leddporter fra Hörmann

Harmonisk totalinntrykk

Harmonisk totalinntrykk

[1] Samme profilavstand og usynlige louvredoverganger i seglportene

Hörmann garasjeporter kjennetegnes av en nøyaktig jevn profilinndeling[A]. Seksjonene er så perfekt formet at overgangene praktisk talt er usynlige når porten er lukket. Det er bare å sammenligne!

[2] Ujevn profilinndeling [B],[C] på grunn av forskjellige seksjonshøyder og synlige seksjonsoverganger på porter fra konkurrentene. Dette skaper en rastløs portvisning.

Etter ønske leveres også sidedøren i likt utseende med porten.[3] Enhetlig speiloppdeling
For en harmonisk helhetlig oversikt over Hörmann seksjonsdører, er avstandene mellom de enkelte speilene [D]  i nøyaktig den samme høyden. Dette oppnås med like høye seksjoner over hele porthøyden. De horisontale avstandene mellom speilene [E] i en seksjon er også ensartede. Dette resulterer i et jevnt dørutseende. [4] Ujevn kassettdeling [F], [G] på grunn av forskjellige seksjonshøyder i konkurrentemål. Gjennom denne måten oppstår et urolig helhetsbilde av garasjeporten. Om ønskelig kan også sidedørene leveres med den samme seksjonsinndelingen som garasje-leddporten.
Samme utseende for beslag og portblad

Samme utseende for beslag og portblad

Det harmoniske totalinntrykket til porten gir er et resultat av mange små detaljer, overfeltet [1] leveres for hvite porter og i alle overflater alltid med likt utseende som portseksjonene. Alt passer sammen.

Sidekarmene [2]leveres som standard i hvit Woodgrain-overflate. For leddporter med overflatene Sandgrain, Silkgrain eller Decograin, kan du velge samme karmkledning i samme overflate som portbladet etter ønske (ekstrautstyr). For Micrograin-porter leveres karmkledningen med glatt Silkegrain overflate. Til alle porter med farge eller Decograin-overflater får du passende, valgfrie karmkledninger [2] i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene. Overfeltet for karmutfôring [1] leveres alltid i samme overflate og farge eller dekor som portseksjonene.
Innfelt overfelt for beslagutfóring

Innfelt overfelt for beslagutfóring

For LPU-porter er dette overfeltet den mest elegante løsningen for en usynlig overgang fra kledning til portblad. Når porten er lukket er den øverste portseksjonen i flukt med kledningen.

Detaljtro Decograin-overflater

Detaljtro Decograin-overflater

Det UV-bestandige foliebelegget på utsiden av stålseksjonene gir et detaljert, naturlig tredekor eller en edel antrasittfarget metallisk eleganse. Attraktiviteten til 6 Decograin-decors er holder lenge på grunn av den spesielle overflatebeskyttelsen.

Optimal langtidsbeskyttelse

Optimal langtidsbeskyttelse

Den 4 cm høye beslagsunderdelen i kunststof omslutter karmen fullstendig i det områdesom behøver beskyttelse mot korrosjon. I motsetning til konkurrentløsninger eksisterer denne effektive langsiktige beskyttelsen også ved vedvarende vannlogging.

Sammen med portens bunnpakning danner beslagunderdelen også en fin avslutning.

Effektiv varmeisolering

Effektiv varmeisolering

Dersom garasjen ligger i direkte forbindelse med huset, anbefales det alltid en garasjeport med god isolasjon. Med Hörmann ThermoFrame forbedrer du LPU-portens allerede gode varmeisolerende egenskaper.

Den svarte profilen i kunststoff som monteres enkelt sammen med portkarmen, sørger for termisk tetning mellom karm og garasje, og det oppnås en forbedret varmeisolering på inntil 15 %*.

Du får den valgfrie ThermoFrame-karmkoblingen for alle Hörmann-leddporten.

* for den dobbelveggede garasjeporten LPU i størrelsen: 5000 x 2125 mm
Praktiske løsninger

Praktiske løsninger

For å komme deg raskt ut og inn av garasjen, anbefaler vi en gangdør uten terskel. Du kommer ut og inn med sykler eller hageredskaper uten å måtte åpne porten.

Terskelen i rustfritt stål er kun 10 mm på midten og 5 mm på kantene. Dette gjør det lettere å kjøre over terskelen og reduserer risikoen for snubling.

Selvsagt mer sikkerhet

Selvsagt mer sikkerhet

Ubudne gjester har ingen sjanse mot Automatic-portene fra Hörmann: Når porten er lukket, smekker innbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens føringsskinne. Hvis garasjeporten er låst, låses innbruddssikringen automatisk inn i stoppet på føringsskinnen og blir umiddelbart fastlåst og beskyttet mot innbrudd..

Denne patenterte portlåsen virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd, i motsetning til konkurrerende portåpnere.
BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

BiSecure radiosystem med sertifisert sikkerhet

Det toveis radiosystemet BiSecur står for en fremtidsrettet teknologi for komfortabel og sikker drift av garasje- og grindåpnere, dørstasjoner, lys og mer.

Denne ekstremt sikre BiSecur krypteringsprosedyren fra Hörmann gir deg den gode følelsen av at ingen fremmede personer kan kopiere ditt radiosignal. Det er testet og sertifisert fra sikkerhetsekspertene i Ruhr-Universitetet Bochum.
Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Perfekt tilpasset og 100 % kompatibel

Alle BiSecur-motorer, mottakere og kontroller er 100 % kompatible. Med en håndsender eller for eksempel en trådløs kodetaster kan du enkelt åpne inngangsdøren, grindene dine eller andre enheter med BiSecur-mottakere, i tillegg til garasjeporten din.
Med vår app* og  BiSecur Gateway kan du styre garasjeportenes og inngangsportenes motorer, din Hörmann ytterdør**

eller praktisk kontroller PortaMatic-døråpneren og andre enheter via smart telefon eller tablett.

* For smarttelefon eller nettbrett med iOS og Android operativsystem.
** For denne funksjonen er det nødvendig at Hörmann-døren ThermoCarbon / ThermoSafe er utstyrt med automatisk lås S5 / S7 Smart.
Komfortabel avlesing av portposisjonen

Komfortabel avlesing av portposisjonen

Du må ikke lengre ut i vær og vind gjennom døren,  for å kontrollere at porten er lukket. Med et tastetrykk på håndsenderen HS 5 BS vises portposisjonen ved hjelp av fargen på lysdioden. Etter ønske lukker du porten med et ytterligere tastetrykk***. Lettere og sikrere styring av porten må du lete lenge etter.

***  hvis du vil betjene porten når den er utenfor synsvidde, er en ekstra fotocelle nødvendig.

Prisbelønnet design

Prisbelønnet design

Den eksklusive BiSecur håndsenderen imponerer ikke bare med designen i svart eller hvitt, men også med sin elegante form som er spesielt behagelig å holde.
Hörmann BiSecur håndsender med valgfri glanset finish i pianolakkfinish har blitt tildelt den prestisjetunge reddot design award for deres eksklusive design.

Illustrasjon: håndsender HS 5 BS med håndsenderstasjon (valgfritt).

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning