Ytterdører

Ytterdører i aluminium med moderne design og maksimal varmeisolering

Det skal være klasse over den nye ytterdøren din. Den skal passe til stilen i ditt hjem, være representativ og dermed bevise din gode smak. En ytterdør skal også oppfylle høye sikkerhetskrav og bidra til energisparing med høye varmeisoleringsverdier. På mange måter har dører i aluminium overlegne egenskaper, sammenlignet med dører av kunststoff eller tre. Fordeler:

  • høy varmeisolering
  • høy sikkerhet
  • høy støybeskyttelse
  • høy stabilitet
  • ingen maling

Dører i aluminium ser fortsatt nye ut etter mange år og gir deg dessuten flere muligheter når det gjelder tilbehør og design.

Akkurat den døren du ønsker deg

Hörmann byr på mange muligheter til å få den døren som passer ditt personlige hjem best. Til nesten alle ytterdørmotivene kan du velge mellom mange vinduer og farger. Også sideelementer og/eller overlys er mulig.

Haustür ThermoCarbon

ThermoCarbon ytterdør i aluminium – Verdensmester i varmeisolasjon og sikkerhetsklassens beste!

Vår motivasjon var å bygge en inngangsdør . som oppfyller  de høyeste kravene til sikkerhet, termisk isolasjon, teknisk utstyr og design. Det er akkurat det vi oppnådde med vår premium frontdeksel ThermoCarbon. Med UD-verdi på opptil 0,47 W/(m²·K) er ThermoCarbon fortjent verdensmester i varmeisolasjon. Med standard RC 3 sikkerhetsutstyr, eventuelt også i  RC 4-utstyr, er ide ThermoCarbon også det beste i klassen under aluminiumsdørene. Den høyteknologiske fløyprofilen er laget av karbonfiberglass-hybridmateriale som gir denne premium inngangsdøren litt ekstra som ingen andre har, på grunn av høy stivhet og slagfasthet, samt bedre lydisolasjon. 15 moderne dørmotiver i 18 foretrukne farger, på forespørsel også to-tone, gir deg kreativ frihet. En individuell utforming av inngangsdøren med mange andre utstyrsalternativer som håndtak, glass og låsevarianter er selvsagt gitt.

 

ThermoSafe ytterdør i aluminium – standard med sikkerhetsklasse RC 3

ThermoSafe aluminium ytterdører overbevise seg når det gjelder sikkerhet og varmeisolasjon. Takket være 73 mm tykt aluminiumdørblad med PU hardskumfylling og en internt termisk separert aluminiumsfløyprofil, overbeviser ThermoSafe-dørene med en UD-verdi på opptil 0,8 W (m? K). Standard 5-veis sikkerhetslås og standard innbruddssikker RC 3 sikkerhetsutstyr gir kundene en trygg og komfortabel følelse.

ThermoSafe-designen etterlater ingen ønsker uoppfylt,: velg mellom over 70 dørmotiver fra moderne til klassiske, i 18 foretrukne farger. Valgfritt utstyr som håndtak, glass eller innovative dørstasjoner muliggjør individuell dørdesign.

Haustür ThermoSafe

Gode grunner for Hörmann ytterdører

Dørblad uten synlig fløyramme

Dørblad uten synlig fløyramme

Våre ytterdører ThermoCarbon, ThermoSafe og Thermo65 gir deg utsøkt og edelt velkomst. Det elegante dørbladet med glatt overflate innvendig og utvendig og uten synlig fløyprofil, oppfyller høyeste krav til design.

Interiøret harmoniserer perfekt med innerdørene til stuen, og med skjulte hengsler har en spesielt høy – standard med ThermoCarbon og eventuelt med ThermoSafe ytterdør.
Fremragende varmeisolering

Fremragende varmeisolering

Våre ytterdører ThermoSafe og ThermoCarbon representerer en ny generasjon av ytterdører. Thermo65 dører har meget gode varmeisolasjonsverdier medUD-verdier opptil 0,87 W/(m²·K). ThermoSafe Haustüren overbeviser også med UD-verdi opptil 0,8 W/(m²·K). Begge dørsystemene oppfyller alle kravene i den nye ENEV 2014. De aller beste innen termisk isolasjon er helt klart våre ThermoCarbon ytterdører:

Med unnik UD-verdi opptil 0,47 W/(m²·K) er de også sertifisert av IFT Rosenheim for passive hus. Med ThermoSafe og ThermoCarbon inngangsdører av glass er dørbladet fylt med glass og ikke som vanlige dørblad. Den patenterte løsningen betyr: enda bedre varmeisolering, ettersom skummet kombineres optimalt med vinduene, og dermed blir det ikke opprettet termiske broer.
ThermoCarbon aluminiumytterdører med UD-verdi opptil 0,47 W/ (m²·K)*
* dørstørrelse 1250 × 2200 mm (UD-verdien avhenger av dørstørrelsen)
Innbruddshemmende lås

Innbruddshemmende lås

Våre ytterdører setter nye standarder når det gjelder sikkerhet. Alle ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører leveres som standard med innbruddshemmende sikkerhetsklasse RC 3.
ThermoCarbon ytterdører er sikkerhetsklassen med valgfritt sikkerhetsutstyr RC 4. Thermo65 og TopComfort ytterdørene er valgfritt tilgjengelig i RC 2 utstyr.

Høyere sikkerhet betyr ikke at dørutseende må lide. Innbruddsshemmende sikkerhetsutstyr vises ikke på døren din, i motsetning til mange konkurrerende løsninger. Dette er merkekvalitet fra Hörmann!
Sikre vinduer

Sikre vinduer

Når det gjelder ulykke og innbruddssikring, oppfyller Hörmanns husdører de høyeste standardene. Det laminerte sikkerhetsglasset med en tykkelse på 8 mm på innsiden og utsiden av isolasjonsglasset sørger for maks sikkerhet.

Hvis glasset brytes, bindes og festes glassplintene til den innvendige folien  slik at risikoen for skader ved skjæring er nesten umulig. Dessuten sørger det laminerte sikkerhetsglasset for økt innbruddssikring, siden det blir vanskeligere å stikke hånden gjennom.
Komfortable dør-åpnere

Komfortable dør-åpnere

Dette er nyskapende teknologi som inspirerer og gir ekstra komfort for deg: Hörmann døråpner ECturn for ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører. Du kan enkelt betjene portåpnere med Hörmann BiSecur håndsender eller trådløse trykknapper. Med BiSecur-appen kan du sjekke statusen til døren din når som helst fra hvor som helst i verden. ECturn-motoren er også ideell for barrierefri konstruksjon.

Ytterdører i takhøyde

Ytterdører i takhøyde

ThermoSafe og ThermoCarbon ytterdører i XXL-design gir deg sjenerøse innredningsmål og mer komfort. ThermoSafe motiver er tilgjengelige opptil 2500 mm, ThermoCarbon er tilgjengelig opptil 3000 mm høyde.

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning