Funksjonsdører for bolig

Det finnes en riktig dør til hvert rom – helt garantert

Uansett om det er et nybygg eller modernisering, Hörmann tilbyr deg den riktige føren for alle områder i huset. Om det gjelder sikkerhetsdører til kjelleren eller garasjeinngangen, brannhemmende dører til fyrrom eller universaldør for et hobbyrom – høykvalitets ståldører sørger for at du føler deg trygg og hjemme innenfor de fire veggene i ditt hus. Oppdag alle fordelene og funksjonene til våre ståldører og de individuelle designmulighetene.

 

Gode grunner for Hörmann funksjonsdør

Opp til 49% bedre varmeisolering

Opp til 49% bedre varmeisolering

Du vil også ha termisk isolasjon for kjellere og sideinnganger som med en inngangsdør?

Da er vår sikkerhetsdør KSI Thermo, universaldør MZ Thermo og MZ Thermo65 akkurat det riktige valget for deg! MZ Thermo65 overbeviser med opptil 49% bedre varmeisolering enn vanlige multifunksjonsdører.

* opptil 49% bedre varmeisolering i MZ Thermo65 sammenlignet med en vanlig universaldør.
Innbruddshemmende RC 2 sikkerhetsutstyr

Innbruddshemmende RC 2 sikkerhetsutstyr

Sikkerhetsdørene KSI / KSI Thermo samt brannvern og sikkerhetsdøren WAT leveres som standard med kontrollert, innbruddshemmende RC 2 sikkerhetsutstyr Dette betyr for deg: En enda sikrere følelse i ditt eget hus. For multifunksjonsdøren H3D er utstyret valgfritt tilgjengelig som en tilleggsfunksjon.
Individuelt design

Individuelt design

Design døren din i henhold til dine ønsker og din individuelle smak. Du har valget mellom forskjellige farger og dekorasjoner samt vinduer.

Stålkarm VarioFix

Stålkarm VarioFix

Den nyskapende VarioFix-rammen er den ideelle løsningen for boligbygging. Med VarioFix kan du også få monteringsprinsippet kjent fra tømmerrammen, til en stålramme for første gang. I tillegg overbeviser rammen også med design og robusthet.

Kataloger

Arkitektrådgivning

Er du arkitekt og har spørsmål om våre produkter, er i planleggingen og trenger råd om designvarianter, kombinasjonsalternativer eller individuell design? Eller kanskje du allerede er i stadiet av konstruksjonskonseptet og trenger teknisk støtte samt detaljer om de planlagte handlingene? Benytt deg av Know-How som har flere tiår med erfaring – Våre arkitektoniske konsulenter er glade for å følge opp og gi deg råd.

til Arkitektrådgivning